Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 15th, 2019 | by fileto

0

Ο Στρατός επουλώνει αναχώματα και η Περιφέρεια …..

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Αποφάσεις για έναν ανάδοχο και έναν ηλεκτρονικό διαγωνισμό δημοσίευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφορικά με το ‘καυτό’ θέμα της επούλωσης των αναχωμάτων στον Έβρο, στην ‘καρδιά’ του χειμώνα.

ΣΗΜ: Αν είναι δυνατόν!

Υπενθυμίζεται πως ήδη ο Στρατός έχει προχωρήσει σε μία σειρά σωτήριων παρεμβάσεων σε διάφορα κρίσιμα σημεία των αναχωμάτων. Οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν τους προηγούμενους μήνες αναφορικά με την χρηματοδότηση και την προκήρυξη των διαγωνισμών, έχουν γίνει ‘μπαλάκι’ μεταξύ κυβέρνησης και τοπικών αρχών.

Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ότι έστω και με καθυστέρηση, κάποια αναχώματα έχουν ενισχυθεί με τη συμβολή του Δ’ Σώματος Στρατού, ενώ πλέον υπάρχει ανάδοχος για το έργο «αποκατάσταση αναχωμάτων περιοχής Σουφλίου 2018».

ΣΗΜ: Καλά που είναι και ο Στρατός!

Η Περιφέρεια, με απόφασή της, δημοσιοποιεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και καλεί τον ανάδοχο να προσέλθει για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών. Πρόκειται για παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 390.960 € (με Φ.Π.Α. 24%).

ΣΗΜ: Χειμωνιάτικα κύριοι της Περιφέρειας;

Παράλληλα, προκηρύσσεται ηλεκτρονικός ανοιχτός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Αποκατάσταση φθορών στα πρανή του κυρίως αναχώματος στα αγροκτήματα Αμορίου-Κισσαρίου-Λαβάρων και Λυκόφης», εκτιμώμενης αξίας 782.258 ευρώ. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στα μέσα Φεβρουαρίου.

ΣΗΜ: Καλά κρασιά!

πηγή: alexpoli.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑