Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 21st, 2019 | by fileto

0

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Να μην ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές

Μετά από μια αναβολή μιας συνέντευξης που κράτησε πάνω από ένα μήνα, επανήλθε σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με συνέντευξη στα γραφεία της ΝΟΔΕ ώστε να μιλήσει στα τοπικά μέσα για τι λέτε; Για την Συμφωνία των Πρεσπών και τη θέση της ΝΔ!

Αυτό που έχει σημασία είναι η απάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου σε ερώτησή μας για το πότε η ΝΔ κεντρικά θα δώσει τα ονόματα των υποψηφίων για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν το γνωρίζει αν και ήταν να γίνει κάτι τέτοιο εδώ και μια εβδομάδα, αλλά αποκάλυψε ότι απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο ανέφερε ότι αν δεν δώσει τα ονόματα από ολόκληρο το ψηφοδέλτιο να μη το κάνει, για να μην δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ που επιθυμούν να είναι σε αυτό, ενώ παράλληλα του πρότεινε να το ανακοινώσει εφόσον προκηρυχθούν οι εκλογές.

Φυσικά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος, ως εν ενεργεία βουλευτής, ενώ φυσικά επιθυμεί ενδόμυχα, αν και δεν το ανέφερε ότι το καλύτερο οι άλλοι είναι να το μάθουν ένα μήνα ουσιαστικά πριν την κάλπη για να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Ρωτήθηκε ακόμη αν στηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ για τη θέση του περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο και εκείνος απάντησε όχι καθαρά ΝΑΙ αλλά παρέπεμψε στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος η οποία όπως είπε ισχύει!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑