Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 25th, 2019 | by fileto

0

Κακώς έκλεισε τον Δήμο η Τσανάκα λένε Βέρρος και Σιμιτσής

Άρης Βέρρος και Κωστής Σιμιτσής αντιτίθεται και κριτικάρουν την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα που αποφάσισε σήμερα με το έτσι θέλω, να κλείσει τον Δήμο και τις υπηρεσίες του, λόγω της ψηφοφορίας για την κύρωση των Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε δηλώσεις στους στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο» οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου συμφώνησαν απόλυτα στο ότι κακώς έγινε κάτι τέτοιο και εξηγήθηκαν ως εξής:

ΑΡΗΣ ΒΕΡΡΟΣ

«Δεν μας εντυπωσιάζει η κίνηση της κ. Τσανάκα. Άλλωστε αυτό τον αυταρχισμό τον ζούμε 4,5 χρόνια από τη σημερινή διοίκηση.

Αφού πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα  δείξει την αντίθεση της στη Συμφωνία δεν έκλεισε όλες τις υπηρεσίες», αναρωτήθηκε και κατηγόρησε την κ. Τσανάκα ότι ψαρεύει στα θολά νερά της ακροδεξιάς και τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τους επικεφαλής των παρατάξεων.

«Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου αναφερόταν στην αντίθεση της Συμφωνίας. Δεν υπήρχε απόφαση εξουσιοδότηση στη διοίκηση να πράξει ό,τι κρίνει απαραίτητο για να δείξει την αντίθεση της. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από αυτή τη διοίκηση» είπε.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ

Ο Κωστής Σιμιτσής, τόνισε ότι η κ. Τσανάκα διολισθαίνει συνεχώς σε όλο και πιο αυταρχικές πολιτικές συμπεριφορές.

Ο ίδιος θα ήταν αντίθετος και αν έκλεινε ο Δήμος για να πάρει θέση υπέρ της κυβέρνησης καθώς «δεν είναι μαγαζί κανενός».

Και τόνισε ότι: «Έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρη. Κατεβαίνουν μέσα στη βροχή πολίτες και δημότες που χρειάζεται να κάνουν μία δουλειά, να πάρουν ένα έγγραφο, να πληρώσουν τον δήμο και να κινδυνεύουν να χάσουν την προθεσμία. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα» είπε.

Χαρακτήρισε δε πολιτικά και νομικά λανθασμένη την απόφαση αυτή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑