Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 10th, 2019 | by fileto

0

Η Βούλα Ελευθεριάδου πρέπει να ενισχύσει Μέτιο!

Μετά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην πολιτική σκηνή της περιφέρειας και εφόσον όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Τσαλικίδης ίσως να μην θέλει να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Μέτιου, μια πολιτική προσωπικότητα της Ροδόπης φαίνεται να ενισχύει το ψηφοδέλτιο του χρισμένου περιφερειάρχη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολιτευτής Βούλα Ελευθεριάδου, μετά τα όσα ανέφερε στην επιστολή της, με αποδέκτες τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης, Γιάννη Βεζυργιαννίδη, και το μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Μάγδα Γιαμουστάρη, και μάλιστα στο κλείσιμό της ότι, «Η ενότητα φέρνει τις νίκες, όχι ο διχασμός», είναι έτοιμη να ενταχθεί στο τοπικό περιφερειακό ψηφοδέλτιο Μέτιου για να το ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

boyla-metiosΚι αυτό γιατί όπως ανέφερε στην επιστολή της: «Ήμουν η μόνη πολιτικός στην Ροδόπη που στήριξα τον Κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές του 2015 γιατί πίστεψα στις ιδέες του αλλά και στην απλότητα του παρά το βαρύ όνομα που φέρει….

…Θα αγωνίζομαι πάντα για τις αρχές μου, στηριζόμενη στο λαό και μόνο αυτόν. Αυτός ο αγώνας ήταν και θα είναι συνεχής με αναμμένες πάντα τις μηχανές -και όχι κατά το δοκούν-. Δεν προέρχομαι από τζάκι, δεν έχω υψηλές συγγένειες, ούτε γνωριμίες. Κριτής όλων μας είναι ο λαός και μόνο αυτός.

Αυτό που ζητώ από εσάς είναι ένα. Η ενότητα φέρνει τις νίκες, όχι ο διχασμός».

Και πρέπει να ενταχθεί η κυρία Βούλα Ελευθεριάδου στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου, για να μην ενισχυθούν μειονοτικές υποψηφιότητες, που πιθανόν να φέρουν ανατροπές στο πολιτικό στάτους της Ροδόπης!

Οι πληροφορίες αυτά λένε, εκτός κι αν διαψευστούν από την ίδια την πολιτικό της Ροδόπης, που είναι η μόνη που μπορεί να αναχαιτίσει το μεγάλο εκλογικό ρεύμα που όπως φαίνεται πηγαίνει, προς τους Τοψίδη και Πέτροβιτς!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑