Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 12th, 2019 | by fileto

0

Στον τουρισμό τα 2 τελευταία χρόνια η Περιφέρεια πετάει αετό!

Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό θεσμικό φορέα της ΑΜ-Θ αυτόν των ξενοδόχων της Θράκης.

Πάντα κοφτερός ο λόγος του, δεν μασάει τα λόγια του και τελικά τα μάζευε πολύ καιρό τα φαρμακερά του βέλη τα οποία στέλνει κατευθείαν στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη, με αφορμή την πολύ κακή δουλειά που γίνεται στην τουριστική προβολή και με την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και λεγόταν …τουριστική έκθεση στη Νέα Υόρκη με την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ!

Ποιας περιφέρειας θα μου πείτε μια και οι Θρακιώτες δεν είχαν ιδέα για την έκθεση αυτή στην οποία πολύ θα ήθελαν να είχαν γνώση και να συμμετέχουν.

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ξεσπάθωσε και τονίζει πλέον ανοιχτά ότι, η απομάκρυνση του Μιχάλη Αμοιρίδη από τον Χρήστο Μέτιο και με τον τρόπο που έγινε, δεν ήταν πολιτική. Και συνεχίζει, δεν διαφώνησαν πολιτικά, λέει, δεν διαφώνησαν για θέσεις,  απλά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού (Μιχάλης Αμοιρίδης), απομακρύνθηκε από τον περιφερειάρχη, γιατί ο τελευταίος δεν υλοποιούσε προγράμματα, δεν ήταν μεθοδικός και αποτελεσματικός.

Αυτό είχε σαν συνέπεια ο Μιχάλης Αμοιρίδης να συγκρουστεί μαζί του, πρώτον γιατί από την μη υλοποίηση είχε εκτεθεί ο ίδιος σε υποσχέσεις που έδωσε προς τους επαγγελματίες του τουρισμού, και δεύτερον, έβλεπε ότι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής θα ήταν ιδιαίτερα αρνητικό.

Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, σε συνέντευξη του που έδωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου, επιβεβαίωσε ουσιαστικά και όλα τα παραπάνω.

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, και αναφέροντας τα όσα έχει πράξει ο νυν αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, έμμεσα πραγματοποίησε μια σύγκριση ανάμεσα στις διοικήσεις της αντιπεριφέρειας τουρισμού (Αμοιρίδη – Αντωνιάδη) .

Η απομάκρυνση του Μιχάλη Αμοιρίδη, εκ του αποτελέσματος τελικά, στοιχίζει στον Χρήστο Μέτιο την Περιφέρεια, και στην Περιφέρεια αφίξεις.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θράκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι η διοίκηση της Περιφέρειας σχετικά με τον τουρισμό, τα 2 τελευταία χρόνια φαίνεται ότι …πετάει αετό!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑