Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 20th, 2019 | by fileto

0

Νεκρός 38χρονος ερασιτέχνης ψαράς στον Νέστο

Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος μαζί με έναν 60χρονο ψάρευαν στον ποταμό Νέστο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άντρες χθες το πρωί της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019, μπήκαν στο ποτάμι φορώντας ολόσωμες φόρμες για να ψαρέψουν.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού μέχρι τις εκβολές στη θάλασσα. Εκεί τους εντόπισε το αλιευτικό σκάφος «Γρηγορούσα» και τους περισυνέλλεξε. Ο 38χρονος ήταν ήδη νεκρός και ο 60χρονος με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από την Κεραμωτή τον νεκρό και τον 60χρονο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Καβάλας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τις εκβολές του ποταμού Νέστου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε μεταβεί για διενέργεια  αλιείας με καλάμι μαζί με έτερο αλλοδαπό, ηλικίας 53 ετών.

Συγκεκριμένα, επαγγελματίας αλιέας, επιβαίνων στο υπό την ιδιοκτησία του σκάφος “ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ” Ν.Κ. 926, περισυνέλεξε τον 38χρονο από το νερό, όπως επίσης και τον 53χρονο, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Ο 38χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο έτερος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑