Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 21st, 2019 | by fileto

0

Κόκκινη κάρτα στο “κόκκινο” από Τσανάκα;

Η ιδιοκτησιακής λογικής απόφαση αφορά όλους τους δημοτικούς χώρους και απαγορεύει τη διενέργεια προεκλογικών ή εκδηλώσεων πολιτικού ενδιαφέροντος. Αυτό έκανε γνωστό με απαντητική της επιστολή στο Κόκκινο Καβάλας η προϊσταμένη της δημοτικής βιβλιοθήκης (η οποία προφανώς και δε φέρει καμία ευθύνη), μέσω της οποίας απορρίπτει το αίτημα παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων για διοργάνωση εκδήλωσης του ραδιοφωνικού μας σταθμού με θέμα: “Σύγχρονες συνταγματικές προκλήσεις προς μία προοδευτική αναθεώρηση”.

Να σημειωθεί, ότι στην επιστολή, η δήμαρχος ενημερώνει ότι από 1η Μαρτίου, κανένας δημοτικός χώρος δεν θα παραχωρείται για πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιτικού περιεχομένου “λόγω της εγγύτητας της διεξαγωγής των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών το Μάιο του 2019”. Η απόφαση της δημάρχου ελήφθη χθες.

Στην εκδήλωση (η οποία θα πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο) θα μιλήσουν ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος, Γιώργος Παπαφιλίππου.

Η απάντηση της προϊσταμένης της δημοτικής βιβλιοθήκης στο αίτημα (υπ΄ αριθμ. 6593/21-2-2019)  παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων είναι η εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 6448/20-2-2019 απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κατά την οποία λόγω της εγγύτητας της διεξαγωγής των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών το Μάιο του 2019 δεν διατίθεται πλέον από 1 Μαρτίου 2019 κανένας Δημοτικός χώρος για τη διενέργεια προεκλογικών ή εκδηλώσεων πολιτικού ενδιαφέροντος. Ως εκ τούτου το αίτημά σας για την παραχώρηση της αίθουσας διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

πηγή: “Κόκκινο Καβάλας”


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑