Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 25th, 2019 | by fileto

0

Στα μέσα Μαρτίου ο Κυριάκος στην ΑΜ-Θ

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών επικεντρώνει εκ νέου τη στρατηγική του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις διαδοχικές κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα. Τη Δευτέρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επρόκειτο να επισκεφθεί την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κλείνοντας με τον τρόπο αυτόν έναν μεγάλο κύκλο περιοδειών με φόντο τις επερχόμενες εκλογές στις περιφέρειες της χώρας.
Και αν το ταξίδι στην ακριτική περιοχή αναβλήθηκε ξανά λόγω των καιρικών συνθηκών, οι βασικές στρατηγικές στοχεύσεις της Πειραιώς κάθε άλλο παρά μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο.
Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα βρεθεί με την πρώτη ευκαιρία (στα μέσα Μαρτίου) σε αυτή την ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών περιφέρεια, επιδιώκοντας -εκτός των άλλων- να επουλώσει οριστικά τις πληγές που άνοιξαν οι εσωτερικές κόντρες των τοπικών «γαλάζιων» στελεχών, ορισμένα εκ των οποίων εξέφρασαν ανοικτά την αντίθεσή τους με την επιλογή να δοθεί το κομματικό χρίσμα στον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, οι επόμενες περιοδείες του κ. Μητσοτάκη θα είναι στην Κέρκυρα και στη Ρόδο όπου θα στηρίξει ενεργά τους υποψήφιους περιφερειάρχες Ρόδη Κράτσα και Γιώργο Χατζημάρκο, αντίστοιχα. Θα ακολουθήσει το Β. Αιγαίο, που συνιστά και τη μοναδική περιφέρεια που παραμένει σε εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά τον χρόνο της εκεί παρουσίας του αρχηγού της ΝΔ.
Πηγή: parapolitika.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑