Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 4th, 2019 | by fileto

0

Βάλτε “θερμοσίφουνα” στο Κλειστό της Καλαμίτσας

Το Σάββατο ζήσαμε άλλη μια η οποία πραγματικά δεν μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς η Διοίκηση της Energean Kavala BC έμεινε κυριολεκτικά «στα κρύα του λουτρού» όταν στα αποδυτήρια του Κλειστού της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η φιλοξενούμενη ομάδα, μετά τον αγώνα της με την Καβαλιώτικη, έμεινε χωρίς ζεστό νερό…

Η ανακοίνωση του Συλλόγου, αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της Energean Kavala BC αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και τους διαιτητές του σημερινού αγώνα για την έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων του Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ευθύνη για το θέμα αυτό ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Καβάλας, ο οποίος παρά τις επίμονες οχλήσεις μας, δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά εμείς εξυπηρετήσαμε την κατάσταση, παραχωρώντας τα δικά μας αποδυτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα και ελπίζουμε στην κατανόησή τους».

Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή να σταματήσει τις μεγαλοστομίες για τα έργα της στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Καβάλας και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη, να «αποχωρήσει»!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑