Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 6th, 2019 | by fileto

0

Ο Γερομάρκος ποντάρει στη νεολαία του Παγγαίου

Ο Γιώργος Γερομάρκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Παγγαίου την Δευτέρα 4 Μαρτίου σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Νέα Πέραμο, στο καφέ Αιγαίον.

Παράλληλα ανακοίνωσε και τις βασικές αρχές του προγράμματός του.

Ειδικότερα ο Γ. Γερομάρκος παρουσιάζονται την διακήρυξη θέσεων και αρχών του συνδυασμού του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

Με απόλυτο σεβασμό στις προσπάθειες όλων ανεξαιρέτως των προηγούμενων δημοτικών αρχών, που διαχειρίστηκαν τα προβλήματα του Δήμου μας και των προηγούμενων μικρότερων Δήμων, από τον «Καποδίστρια» ως σήμερα.

Με πλήρη γνώση του όγκου των προβλημάτων που παρέλαβαν, ιδίως οι πρώτες δημοτικές αρχές, όπου η Επαρχία Παγγαίου, ασφυκτιούσε εντός των τειχών της, όπου το νερό, η άσφαλτος, η αποχέτευση ήταν είδος σε ανεπάρκεια, στο μεγαλύτερο κομμάτι της επικράτειάς της και έχοντας συγχρόνως άναρχα αναπτυσσόμενους οικισμούς, δυστυχώς σε πολλά σημεία. Με μικρούς δήμους, χωρίς αρμοδιότητες, ελάχιστο προσωπικό, χωρίς ίδια έσοδα, χωρίς Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, χωρίς Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων και χωρίς Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις, αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές.

Με αυτές τις εισαγωγικές παρατηρήσεις τιμούμε όλους όσους έβαλαν τις βάσεις για το σημερινό Δήμο Παγγαίου, πάνω στις οποίες πρέπει να «οικοδομήσουμε» το Παγγαίο του μέλλοντος, ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

Δεν ασχολούμαστε όμως με το τί έγινε χθες γιατί ο χρόνος δε γυρίζει πίσω.

Μας ενδιαφέρει όμως τί θα κάνουμε σήμερα εμείς για το αύριο του Δήμου μας, αφήνοντας τον «Καλλικράτη» και πηγαίνοντας παρέα πλέον με τον «Κλεισθένη».

Για αυτό ιδρύσαμε αυτή τη Δημοτική Παράταξη και ξεκινάμε να διαμορφώσουμε, με όσους συμφωνήσουν μαζί μας (προσωπικότητες – συλλογικότητες – αυτοδιοικητικές παρατάξεις-μεμονωμένους πολίτες), ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΠΛΑΤΥ , ΕΝΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ εντολή διοίκησης του Δήμου στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΠΑΓΓΑΙΟY ΑΥΡΙΟ είναι εδώ.. Ήρθε ,δημιουργήθηκε, μεγαλώνει, εμπλουτίζεται, ακούει, ενημερώνεται, σχεδιάζει, προβάλλει το όραμά του, τις λύσεις, φέρνει την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ».

Έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της περιφέρειας, έχοντας, όραμα για την αυτοδιοίκηση, έχοντας στρατηγικό σχέδιο για το Δήμο μας, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση, αλλά έχοντας κυρίως τη θέληση και την αποφασιστικότητα.

«Επανάσταση του Απλού και Αυτονόητου», σημαίνει να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα και να ασχοληθούμε επίμονα με τα καθημερινά προβλήματα για να κάνουμε το Δήμο μας λειτουργικό, ελκυστικό, φιλικό για τους δημότες και τους επισκέπτες του.

Ήρθε πλέον η ώρα ! Ωρίμασαν οι συνθήκες!  Οι καιροί το απαιτούν!

Στο Δήμο Παγγαίου, το νέο όραμα, οι σύγχρονες σημερινές αξίες, η πρόοδος και η ανάπτυξη μπορούν να βρουν εφαρμογή.

ΠΑΓΓΑΙΟY ΑΥΡΙΟ, είναι πλέον εδώ μαζί με τους πολίτες όλου του Δήμου…

Στην νέα δύσκολη εποχή ,όπου χρειάζεται μια νέου τύπου Δημοτική Αρχή, που θα αξιοποιήσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ το δικό της ΟΡΑΜΑ

Η παράταξη της νίκης, η παράταξη της άλλης πρότασης είναι εδώ….. ΠΑΓΓΑΙΟY ΑΥΡΙΟ … ΩΣΤΕ: Να αντιπαλέψουμε κάθε παλιά, αναποτελεσματική και αντιαναπτυξιακή νοοτροπία στο Δήμο μας

Λέμε όμως και βροντοφωνάζουμε, ότι είμαστε εδώ..

ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΥΡΙΟ το όνομά μας

Σήμερα δίνουμε το δικό μας στίγμα για το πώς θέλουμε το Δήμο μας, στις σημερινές συνθήκες της κρίσης.

Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη εκείνων των δυνάμεων της κοινωνίας, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια να ξεφύγει ο Δήμος, από όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού συστήματος και της πολιτικής συμπεριφοράς που οδήγησαν την κοινωνία γενικότερα, στη σημερινή κατάσταση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, που διαθέτει αυτογνωσία, έχει διάθεση προσφοράς και θέληση να διεκδικήσει και να κατακτήσει αυτά που δικαιωματικά της ανήκουν.

Δεν επιδιώκουμε απλά την αλλαγή της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Στις εκλογές αυτές επιδιώκουμε να νικήσει ο δημότης, να νικήσουν οι δυνάμεις που αντιστέκονται και ενδιαφέρονται για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Μας αφήνει αδιάφορους το χθες. Κοιτάμε μπροστά. Βάζουμε στο κέντρο της πολιτικής μας τον Άνθρωπο. Αγωνιζόμαστε για το παρόν, οραματιζόμαστε, προγραμματίζουμε και βάζουμε τα θεμέλια για το ΑΥΡΙΟ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑