Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 19th, 2019 | by fileto

0

Ποιά Νέα Ποιά Αναγέννηση κύριε Μέτιο;

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το σήμα και το όνομα του συνδυασμού του υποψηφίου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και πραγματικά προέκυψαν ερωτήματα, ενώ άλλοι πάγωσαν!

Πρώτα από όλα πάγωσαν οι συνεργάτες και συνοδοιπόροι του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη οι οποίοι είδαν από τον Χρήστο Μέτιο να αποκαθηλώνει το σήμα της ιστορικής παράταξης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη και να προσθέτει πέρα της λέξης «ΝΕΑ» στο λογότυπο της Περιφερειακής Αναγέννησης και το σήμα που καμία σχέση δεν έχει αυτό που με ιδρώτα και αγώνα έφτιαξε ο ίδιος ο Παυλίδης!

Παράλληλα το κείμενο του συνοδεύει το σήμα και το νέο λογότυπο είναι πραγματικά εντυπωσιακό μια και σημειώνει ότι «Το έμβλημά της, το δέντρο, συμβολίζει τη σταθερότητα, ταυτόχρονα όμως εκφράζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη.

Το δέντρο είναι δυνατό και στιβαρό και την ίδια ώρα εύκαμπτο και ευλύγιστο».

untitled Webp.net-resizeimage-14-3

Τι εννοεί με την λέξη ευλύγιστο δένδρο ο κύριος Μέτιος; Τι εννοεί ότι η παράταξη έχει μακρά διαδρομή και με ποιους κύριέ μου;

Διαβάστε τι λέει ο Χρήστος Μέτιος και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«Η παράταξή μας έχει μακρά διαδρομή και σημαντική προσφορά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σήμερα εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδέες και προτάσεις και ενδυναμώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Στη γνώση και στην εμπειρία των παλαιότερων στελεχών της προστίθενται ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός των νεότερων στελεχών.

Σε αυτές τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την ανανεωμένη παράταξή μας, τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Το έμβλημά της, το δέντρο, συμβολίζει τη σταθερότητα, ταυτόχρονα όμως εκφράζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Το δέντρο είναι δυνατό και στιβαρό και την ίδια ώρα εύκαμπτο και ευλύγιστο.

Οι Περιφερειακές Ενότητες που σχηματίζονται στα κλαδιά και στο φύλλωμά του είναι μια υπενθύμιση ότι η Περιφέρειά μας μπορεί να ανθίσει μόνο ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, μέσα από τη συνεννόηση και τη συνεργασία».

Για να θυμάστε η Περιφερειακή Αναγέννηση του Παυλίδη είχε: Μαρκόπουλο, Εξακουστό, Αμοιρίδη, Οντέρ, Χατζηγκενέ, Γάκη, Πατακάκη, Ζαγναφέρη, κ.α. Που είναι όλοι αυτοί κύριε Μέτιο;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑