Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 20th, 2019 | by fileto

0

Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο ο Χριστόδουλος Τοψίδης!

Την μία μέρα είναι στην Ορεστιάδα, το απόγευμα στη Κομοτηνή και την επομένη το πρωί στην Εξοχή Δράμας στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Σπάει τα κοντέρ και βλέπει δεκάδες πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση».

Σε διαρκή κίνηση και με τους υποψηφίους του περιφερειακούς συμβούλους πάντα κοντά του, ενημερώνεται, αναφέρει τις προτάσεις του και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

55536508_2099440966837648_3292810731304517632_n 234235436-54_4Οι αντίπαλοί του πλέον δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν και τα «παπαγαλάκια» των άλλων συνδυασμών διαρκώς εκθέτουν την …εκλαμψία τους!

Σε ένα 24ωρο πήγε στη Ροδόπη και πραγματοποίησε μπαράζ συναντήσεων, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του από την Π.Ε. Ροδόπης.

Ο κος Τοψίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι “πιστεύουμε στο λαό της Ροδόπης, στην πολυπολιτισμικότητα και στην αρμονική συμβίωση μουσουλμάνων και χριστιανών”, και μίλησε για μία σαφή προτεραιότητά του, ήτοι: “Η ΠΑΜ-Θ πρέπει να έχει χρονοδιάγραμμα σε ό,τι οραματίζεται, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα από την διοίκηση και επίσης, όσο καλύτερα συνθέσουμε όλους τους θεσμούς και τους φορείς, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε για το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Συνθέτουμε όλους τους ανθρώπους από όλους τους κλάδους, νέους και μεγαλύτερους, έχουμε όρεξη για δουλειά, αγαπάμε την περιοχή μας και έχουμε αποφασίσει να εργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο”.

Κληθείς να σχολιάσει το φαινόμενο του παραεμπορίου που σκοτώνει τους επαγγελματίες στη Ροδόπη, ο κος Τοψίδης παρουσιάστηκε διαβασμένος. “Η ΠΑΜ-Θ γειτνιάζει με την Βουλγαρία και την Τουρκία με επτά πύλες εισόδου. Το παραεμπόριο ακμάζει και πρέπει να παταχθεί στις πύλες του”, είπε και δεσμεύτηκε στο ότι θα ασκηθεί διαρκής πίεση προς την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για δημιουργία τελωνειακών χώρων, διενέργεια τακτικών ελέγχων, καθώς και να περάσει το Συντονιστικό Κέντρο Πάταξης Παραεμπορίου Ελλάδος στην αρμοδιότητα των Περιφερειών.

Όσον αφορά στο τουριστικό κομμάτι του κάθετου άξονα Μακάζα – Νυμφαία, ανέδειξε ότι πρόκειται για την πρώτη πύλη εισόδου της ΠΑΜ-Θ με 1,7 εκ διελεύσεις μη κατοίκων το 2018. Και κόμισε δύο προτάσεις: Η πρώτη αφορά στο άνοιγμα του κάθετου άξονα και σε λεωφορεία προς αύξηση της τουριστικής δυναμικής. Η δεύτερη αφορά στη βελτίωση της οδικής σύνδεσης του κάθετου άξονα με την Μαρώνεια του ν. Ροδόπης και άλλα σημεία, ώστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, “οι τουρίστες να μην κατευθύνονται μόνο προς Χαλκιδική”.

Σήμερα βρέθηκε στο ακριτικό Νευροκόπι και πραγματοποίησε επίσκεψη στον μεθοριακό σταθμό της Εξοχής, όπου συνομίλησε με αστυνομικούς και υπαλλήλους.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 6:30 πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στη Δράμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου με την παρουσίαση θέσεων και προτάσεων, αλλά και υποψηφίων του συνδυασμού του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑