Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 24th, 2019 | by fileto

0

Μεταγραφές στον νικητή επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση

«Η ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση”» είναι η μόνη σίγουρη ψήφος τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καβάλας, σχετικά με τις ανεξαρτητοποιήσεις στο δήμο, λίγο πριν τις εκλογές.

Αναλυτικά το σχόλιο έχει ως εξής:

«Πυκνώνουν οι “ανεξαρτητοποιήσεις” πριν τις εκλογές στο δήμο μας τόσο από το συνδυασμό της διοίκησης όσο και από άλλους. Κάποιες από αυτές συνοδεύτηκαν ή είναι πιθανόν να συνοδευτούν από μεταγραφές και πάντως συνδέονται με ατομικές επιδιώξεις, προσωπικά επωφελείς επιλογές, αφού δεν αφορούν ριζική αλλαγή στην πολιτική αντίληψη και πρακτική. Δεν αφορούν σύγκρουση με τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των διοικητικών μεταρρυθμίσεων “Καποδίστρια” – “Καλλικράτη” – “Κλεισθένη 1” όπως οριοθετήθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αμφισβητούν τον ενιαίο χαρακτήρα της αντιλαϊκής πολιτικής που μαζί υλοποιούν κράτος και δήμος. Άλλωστε, με επιμέρους διαφοροποιήσεις, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, τις υπηρέτησαν όλοι τους πρόθυμα. Για το λόγο αυτό δεν αποτελούν κάποια επαναστατική πράξη ούτε καν σύγκρουση με κοινωνικό περιεχόμενο όσο κι αν έτσι διαφημίζονται.

Ένας ακόμη από τους πολλούς λόγους για να ψηφίσει κανείς “Λαϊκή Συσπείρωση” είναι και η συνέπεια των υποψηφίων της, η βεβαιότητα ότι η ψήφος του θα παραμείνει εκεί που την έδωσε, στο μέτωπο των ανθρώπων της καθημερινής δουλειάς και του αγώνα για το μεροκάματο, της υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Γι’ αυτό αποτελεί και τη μόνη σίγουρη ψήφο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑