Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 27th, 2019 | by fileto

0

Οι 7 του Κώστα Κατσιμίγα από Δράμα

Τους πρώτους 7 υποψήφιους για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, παρουσίασε την Τρίτη, 26 Μαρτίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

Πρόκειται για πρόσωπα με έντονη κοινωνική παρουσία και δράση και με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, τα οποία, όπως τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, αξίζει να τύχουν της επιδοκιμασίας των συμπολιτών τους.

Αναλυτικότερα, οι 7 πρώτοι υποψήφιοι για την Π.Ε. Δράμας είναι οι:

  1. Κώστας ΑβραμίδηςΔικηγόρος, Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και για δεύτερη τριετία αντιπρόεδρος του ΛΕΑΔ. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Δράμα, ενώ στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με τον συνδυασμό «Γνώση & Συνεργασία», με επικεφαλής τον Βασίλη Τραϊφόρο.

  2. Χαρίτων ΑναστασιάδηςΙδρυτής και πρόεδρος του Σωματείου Υλοτόμων «Υλοτομική Δράση», πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού «Στοχευμένη Δράση».

  3. Γιώργος Αννάογλου – Λογιστής – ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος για μία τριετία της Ένωσης Λογιστών Νομού Δράμας και μέλος του Δ.Σ. μέχρι και σήμερα. Πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Δράμας και μέλος της Φιλοζωικής Εταιρείας Δράμας.

  4. Αθηνά ΚουκόγιαΠαιδίατρος. Έχει διατελέσει επιμελήτρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αν. Μακεδονίας. Συμμετείχε στο Κοινωνικό Ιατρείο και προσέφερε τις ιατρικές της υπηρεσίες στη δομή φιλοξενίας των προσφύγων.

  5. Άννα Λαγού Εκπαιδευτικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική. Έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Δράμας.

  6. Μάρθα ΜαλέζογλουΑπόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Παρανεστίου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην εκπαίδευση. Έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά κινήματα της Δράμας.

  7. Αναστασία (Τασούλα) Μωϋσιάδου Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης και του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ, με κατεύθυνση στην Κοινωνική Εργασία. Προϊσταμένη στο Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Δράμας και αναπληρώτρια διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας. Συμμετέχει σε πολλά συμβούλια φορέων προνοιακού, κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα και αναπτύσσει εδώ και χρόνια πολυσχιδείς δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Τα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.anenoproamth.gr.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑