Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 28th, 2019 | by fileto

0

Κουβέντα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τις προκλήσεις των Σκοπιανών

Με καθυστέρηση σχεδόν μισού μήνα μας ενημέρωσε σήμερα η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα το γραφείο του περιφερειάρχη μια και η αρμοδιότητα είναι του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Κώστα Κινατζίδη, για την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ σε δύο σημαντικές αγροδιατροφικές Εκθέσεις σε Ελλάδα και Γερμανία.

Όπως αναφέρουν «το «παρών» έδωσε και φέτος η Περιφέρεια ΑΜΘ, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, σε δύο σημαντικές διεθνείς Εκθέσεις του αγροδιατροφικού τομέα που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Αθήνα και στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Μένουμε στην ενημέρωση για την ProWein 2019 που διοργανώθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας όπου έγινε το «σώσε» με τους ολινοπαραγωγούς της Μακεδονίας που είδαν τους Σκοπιανούς να βάζουν μια ταμπέλα πέντε μέτρα με την λέξη «Μακεδονία» και να προωθούν τα δήθεν «Μακεδονικά» κρασιά τους.

Για την Περιφέρεια και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη ως φαίνεται δεν τρέχει κάστανο και ο ίδιος προφανώς στον κόσμο του μας ενημερώνει με τα εξής: «από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου, η Περιφέρεια ΑΜΘ ήταν παρούσα και στη διεθνή Έκθεση ProWein 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η ProWein αποτελεί τη σπουδαιότερη εξειδικευμένη Έκθεση στη Γερμανία για το κρασί και μία από τις κορυφαίες διεθνώς, συγκεντρώνοντας φέτος περίπου 7.000 εκθέτες.

Σε μία ακόμη δράση της για την προβολή των οινικών προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής, η Περιφέρεια φιλοξένησε 12 ντόπιους οινοπαραγωγούς οι οποίοι παρουσίασαν τον αμπελώνα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τις ποικιλίες του και πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Στην ProWein 2019, την Περιφέρεια ΑΜΘ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Κώστας Κινατζίδης».

Άντε καλά καληνύχτα και …καλά κρασιά!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑