Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 29th, 2019 | by fileto

0

Βάζει πλάτη ο Τοψίδης για τα Λιπάσματα Καβάλας

O Χριστόδουλος Τοψίδης στο πλευρό της Βιομηχανίας Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης

 

Με ανακοίνωσή του και γρήγορα αντανακλαστικά ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» και υποψήφιος περιφερειάρχης ΠΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης συντάσσεται με τον αγώνα για επιβίωση που κάνει η Βιομηχανία Λιπασμάτων της Νέας Καρβάλης και στέκεται δίπλα στις αγωνίες των εργαζομένων της.

Αναφέρει σχετικά: «Η βιομηχανία λιπασμάτων στην Νέα Καρβάλη Καβάλας αποτελεί μια βιομηχανία η οποία αποτελεί οικονομικό πυλώνα για την οικονομία της περιοχής και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά και την ελληνική γεωργία και ευρύτερα την εθνική οικονομία.

Στην παρούσα στιγμή είναι αυτονόητη αλλά και επιτακτική ανάγκη να διευκολυνθεί η βιομηχανία στη λειτουργία της με βάση τα ισχύοντα στην αγορά και στην οικονομία αντί να της επιβάλλονται ασφυκτικοί όροι, οι οποίοι μπορούν να τη φέρουν σε δυσχερή θέση.

Επίσης αποτελεί ανάγκη να επανεξεταστούν τα επίπεδα φορολόγησης του φυσικού αερίου, το οποίο αποτελεί για τη βιομηχανία πρώτη ύλη και όχι καύσιμο.

Η παράταξη μας απευθύνει έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους, να ληφθούν οι αποφάσεις εκείνες, οι οποίες θα διασφαλίσουν τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της βιομηχανίας προς όφελος των εργαζομένων, της τοπικής και της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής γεωργίας.

Επίσης απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα περιφερειακά όργανα, τις περιφερειακές παρατάξεις και τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑