Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 31st, 2019 | by fileto

0

Ο Μακάριος αβαντάρει Αναστασιάδη και τα ακούει…

Μπαταλογιάννης κατά Λαζαρίδη με φόντο τις δημοτικές εκλογές…

 

  • Ο κύριος Λαζαρίδης σύμφωνα με τον Μπαταλογιάννη είπε στους κατοίκους και στον ίδιο, ότι ακόμη και να εκλεγεί ο κ. Ξουλογης θα συνεργαστεί μαζί μας για το” καλό του τόπου”

56567349_2313096628727193_4139193329004838912_n

Χώνει την «μούρη» του και στις δημοτικές εκλογές ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και μάλιστα δυναμικά, μια και σε τελευταία επίσκεψή του στη Νέα Ηρακλείτσα μαζί με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη όπως αναφέρει ο ίδιος «θα επιχειρήσει να κάνει την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη και ασφαλέστερη».

Στην ανάρτησή του ο Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρει: «Στη Νέα Ηρακλείτσα είχα την ευκαιρία να συζητήσω εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Τέθηκαν οι προτεραιότητες και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Παγγαίου Filippos Anastasiadis θα επιχειρήσουμε να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη και ασφαλέστερη».

Στην ίδια σύναξη βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Μπαταλογιάννης, ο οποίος όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, είχε λεκτικό επεισόδιο με τον κύριο Λαζαρίδη το οποίο περιγράφει ως εξής: «Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον κ. Αναστασιαδη στις επερχόμενες εκλογες στον Δήμο Παγγαίου μας είπε ο κ. Λαζαρίδης στην συγκεκριμένη συγκέντρωση στην Νέα Ηρακλειτσα που ζήτησε ο ίδιος για να μιλήσει στους κατοίκους όπου ήμουν και εγώ παρόν και βέβαια πήρε την ανάλογη απάντηση.

Η Τοπική Αυτοδιοικηση του είπα κ. Λαζαρίδη είναι και πρέπει να είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από τα κόμματα. Γι αυτό το λόγο συνέχισα, πρέπει να αφήσουν τα κόμματα την Τοπική Κοινωνία να εκφραστεί ελεύθερα.

Εμείς του είπα όταν ασκήσαμε Διοίκηση αφήναμε τα κομματικά μας σακάκια έξω από την Κοινότητα της Νέας Ηρακλείτσας. Αυτός ήταν ο λόγος που κάναμε ΕΡΓΟ και στηρίξαμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της Νέας Ηρακλειτσας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ τι ψήφισαν στις Εθνικες Εκλογές.

Θα μας γυρίσετε κ. Λαζαρίδη του είπα 50 χρόνια πίσω με τις παλαιό κομματικές τακτικές που ακολουθείτε. Επίσης του τόνισα για να τον προστατέψω ότι η ιστορία έδειξε ότι για όποιον υποψήφιο ενός κόμματος εμπλέκεται με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ισχύει το σοφό λαϊκό ρητό “οποίος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’. Θα την ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ και εσείς ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ πολύ ακριβά με αυτή την στάση που κρατάτε κ. Λαζαρίδη κατέληξα.

Στο τέλος μου απάντησε ότι ακόμη και να εκλεγεί ο κ. Ξουλογης θα συνεργαστεί μαζί μας για το” καλό του τόπου”.

Το θέμα είναι με αυτά που ΚΑΝΕΙΣ, αν θα εκλεγείς εσύ κ. Λαζαρίδη του απάντησα..


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑