Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 2nd, 2019 | by fileto

0

“Να σταματήσει η διοίκηση Τσανάκα τις σπατάλες…”

Επανέρχεται στα οικονομικά του Δήμου Καβάλας ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος που αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «5 χρόνια τώρα, πιέζουμε τη σημερινή διοίκηση του Δήμου να σταματήσει τις σπατάλες και να αξιοποιεί το δημοτικό χρήμα με σύνεση και αποτελεσματικότητα.

5 χρόνια τώρα, οι σπατάλες τρέχουν με ξέφρενους ρυθμούς. Αποτέλεσμα: τώρα η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει δυσκολίες να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου…

Τις τελευταίες ημέρες φτάσαμε στο σημείο:

  • να διαβάζουμε στον Τύπο για καυγάδες μεταξύ των στελεχών της σημερινής Δημοτικής Αρχής (με αφορμή την οικονομική αδυναμία των τελευταίων μηνών) και για απόψεις του τύπου «ό,τι κάνουμε μέχρι τις εκλογές, μετά ας μην έχουμε χρήματα»!
  • να ακούμε για ρουσφέτια και «ταξίματα» σε όλους για όλα.
  • Επιπλέον, έχουμε και τα προεκλογικά έργα – «μερεμέτια» και τις «μισοδουλειές» με τις ασφαλτοστρώσεις να δημιουργούν στους δημότες περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν, δύο μήνες πριν τις εκλογές!

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου:

  • να σταματήσει αμέσως τις «παλαιοκομματικές πρακτικές» των προηγούμενων δεκαετιών, που έφεραν τη χώρα και την Αυτοδιοίκηση σε πολύ δύσκολη θέση: να τάζει στους πάντες τα πάντα, να ξοδεύει τα χρήματα του Δήμου σε προεκλογικά ρουσφέτια και να δυσκολεύει την καθημερινότητα των δημοτών με βιαστικές «μισοδουλειές» και «μερεμέτια», κοροϊδεύοντας τους πολίτες δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.
  • «να βγάλει στο φως» την πραγματική εικόνα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, ώστε να μάθουν οι δημότες ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Προτείνουμε στη Δημοτική Αρχή να προσκαλέσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑