Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 9th, 2019 | by fileto

0

Όλοι οι γαλάζιοι στη γραμμή σαν καλά παιδιά!

Τα μπέρδεψε για τα καλά το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος ο οποίος κάλεσε (υποτίθεται) τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για να παρουσιάσει το έργο του, αλλά και του έργου του για το μέλλον!

Φιλόδοξη εκδήλωση και άκρως κατατοπιστική, αν ο ίδιος τελικά δεν έμπαινε στον πειρασμό να καταφερθεί τόσο κατά των περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Αναγέννησης που άλλαξαν στρατόπεδο και πήγαν στον συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη, όσο και κατά του Τοψίδη πράγμα που έκανε πολλούς να δυσανασχετήσουν μια και δεν περίμεναν ότι παραβρίσκονταν σε μια προεκλογική εκδήλωση πληρωμένη με χρήματα της Περιφέρειας!

Μέσο ενημέρωσης της Κομοτηνής αναφέρει σε ρεπορτάζ του: «Επίθεση στον Χριστόδουλο Τοψίδη και στους «αντάρτες» της «Περιφερειακής Αναγέννησης» εξαπέλυσε ο Χρήστος Μέτιος ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στις εκλογές ένα ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα.

2 (3) 56520998_10210556167540173_7170085456971825152_n«Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να δοθεί σε λάθος κατεύθυνση, σε ευκαιριακά 3 (2)σχήματα. Προχωρήσαμε μπροστά και αφήσαμε οριστικά πίσω μας όσους προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στο έργο μας. Η παράταξη μας προχώρησε, ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται με νέους και ικανούς ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Καταλήγοντας, ο επικεφαλής της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» έστειλε μήνυμα νίκης κάνοντας άνοιγμα σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως της ιδεολογικής τους τοποθέτησης.

«Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια επιθυμούμε τη συμβολή όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας που μπορούν να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις ή να συμμετέχουν με ενεργό ρόλο, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση. Αυτή είναι η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και τον Μάιο θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη και θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη», σημείωσε χαρακτηριστικά».

Για το έργο του ανέφερε ότι το σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει 334 συνολικά έργα και δράσεις σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας, βασίστηκε στο έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη το οποίο όμως ο νυν Περιφερειάρχης και η διοίκηση του εμπλούτισαν.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας: «Όπως τόνισε ο κ. Μέτιος, το Σχέδιο αποτελεί την εξέλιξη του Σχεδίου των 159 σημείων που είχε αρχικά παρουσιάσει στις 7 Νοεμβρίου 2017 με την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα έργα και δράσεις».

Ως φαίνεται τα έργα αυγάτισαν και από 159 σημεία έφτασαν αισίως τα 334 συνολικά έργα μαζί με την πεσμένη γέφυρα του Κομψάτου, της Καβάλας, την Περιμετρική, την παράκαμψη, τα αντιπλημμυρικά, τα αντιδιαβρωτικά, τον Ε61, τις παρεμβάσεις στους αρχαιολογικούς χώρους, το φυσικό αέριο, την αποκατάσταση των αναχωμάτων και της Σαμοθράκης και άλλα πολλά!

Όλοι περίμεναν να αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες του, αλλά αυτά ως φαίνεται πάνε στο μέλλον για να διαχειριστεί όπως φαίνεται ένας άλλος περιφερειάρχης που θα έχει το ταλέντο να τα κάνει πράξη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑