Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 14th, 2019 | by fileto

0

Πήγε καλά η περιοδεία Κατσιμίγα στο Παγγαίο

Με εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως ξεκίνησε την περιοδεία του στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το κοινωνικό έργο που επιτελείται στην περιοχή από την τοπική εκκλησία, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση για τα σχέδια της Μητρόπολης να δημιουργήσει και να λειτουργήσει οίκο ευγηρίας, μετά από αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού οικοτροφείου. Ο κ. Κατσιμίγας και οι συνεργάτες του συμμερίστηκαν απόλυτα την αγωνία του Μητροπολίτη για την ύπαρξη μίας τέτοιας δομής στην Ελευθερούπολη, δηλώνοντας ότι θα συνδράμουν από την πρώτη στιγμή στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδιασμού, εφόσον λάβουν τη λαϊκή εντολή και αναλάβουν τη διοίκηση της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον επικεφαλής και τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την ευγενική επίσκεψη και για το ζωηρό ενδιαφέρον τους, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα εργασθούν υπέρ του λαού της περιοχής και της Περιφέρειας ευρύτερα. Προσέφερε δε, ως αναμνηστικό δώρο, στον κ. Κατσιμίγα μία ιερή εικόνα.

3. Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων (1) 4. Βιομηχανία Γαλακτος - Ν.Μάρτος (1)Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν το δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου Παγγαίου, όπου ο Κώστας Κατσιμίγας και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καβάλας συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Κατσιμίγας, είχε την ευκαιρία να το καταστήσει σαφές, κατά την επίσκεψή του στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων της Ελευθερούπολης, που είναι μία από τις επτά δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Σταθερή θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ είναι ότι η ανάταξη του δευτερογενούς τομέα στην περιοχή μας μπορεί να επιτευχθεί με τη στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου της αγροδιατροφής και των «έξυπνων» μονάδων, που βασίζονται στην καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία. Για τον λόγο αυτό, δεν παρέλειψε να εντάξει στο πρόγραμμά του την επίσκεψη στη βιομηχανία γάλακτος «ΠΑΓΓΑΙΟ», όπου τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της μονάδας ο ιδιοκτήτης της, Νικόλαος Μάρτος.

Η περιοδεία του κ. Κατσιμίγα στον Δήμο Παγγαίου ολοκληρώθηκε με περιήγηση στους αμπελώνες και ελαιώνες της περιοχής της Κάριανης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ακούσει τις ανησυχίες τοπικών παραγωγών.

Παρόντες στις επισκέψεις και τις επαφές του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Καβάλας Μπάμπης Ευσταθιάδης, Βασίλης Καλπάκης, Δημήτρης Λυμπεράκης, Παναγιώτης Νεστορίδης, Αθηνά Παναγιωτίδου και Νίκος Τσουμπάκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑