Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 15th, 2019 | by fileto

0

Μια χούφτα οπαδοί στον Καρατζαφέρη

Τα πράγματα είναι σκούρα για τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, που βρέθηκε στην Καβάλα το Σαββάτο και μίλησε στον Γαλαξία σε ένα πολύ … συρρικνωμένο κοινό.

Βέβαια δίπλα του είχε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματός του από την Καβάλα Παράσχο Αγανικόλα και μίλησε για τις Ευρωεκλογές και την άνοδο των ευρωσκεπτικιστών στην ευρωβουλή.

Δεκατέσσερις συγκεκριμένα από τους 92 που θα παρατάξει ο ΛΑ.Ο.Σ. και δέκα θέσεις ο συνεργαζόμενος φορέας που θα πάρει το ΠΑΤΡΙΕ του στρατηγού Συναδινού, είναι από την Βόρεια Ελλάδα. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι ο κ. Αγανικόλας από την Καβάλα, η κ. Παπαδήμα, ο κ. Χαλάτσογλου, ο κ. Χαραγκόπουλος και ο κ. Σαββίδης.

Ανάμεσα στα άλλα ο κύριος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι: «ο κ. Τσίπρας »πούλησε» την Μακεδονία με πολλές συνέπειες. »Δεν πούλησε μόνο την ιστορία και τη γλώσσα, αλλά όλο τον τόπο και ήδη δυο μήνες μετά την ψήφο ξεκίνησαν οι αλυτρωτικές διεκδικήσεις. Η Ευρώπη της Μέρκελ και του Γιούνκερ, επιδότησε να χαλάσουμε τα καΐκια. Και ο κ. Αγανικόλας έχει δώσει μάχη για αυτό.

Γιατί επιδότησε η Ευρώπη για αυτό; Γιατί ψάρευαν από τη μια οι Έλληνες και οι Τούρκοι από την άλλη και πήγαιναν στην Ισπανία λίγα ψάρια. Διαμαρτυρήθηκαν οι Ισπανοί και τι έπρεπε να γίνει γι αυτό;

Να χαλάσουμε τα καΐκια μας. Εδώ όμως μπορούν να έρθουν δέκα καΐκια Σκοπιανά, οποιασδήποτε κατασκευής, θα ψαρεύουν στον δικό μας χώρο, δεν θα πληρώνουν τελωνείο και δεν θα τους λέμε τίποτα γιατί ο χώρος μας είναι ελεύθερος για την δική τους αλιεία και ναυσιπλοΐα. Δεν θα μπορεί στο Αιγαίο να βγαίνει καΐκι ελληνικό και θα βγαίνει το σκοπιανό.

Αυτό το υπέγραψε ο Τσίπρας. Παράλληλα ετοιμάζεται ένα τεράστιο νοσοκομείο στα σύνορα της Δυτικής Μακεδονίας με τα Σκόπια και θα χρηματοδοτηθεί από τον κ. Σώρο».

Κατέληξε δε ότι: «Πιστεύω λοιπόν πως θα σκεφτούν πολύ καλά οι Έλληνες τι θα ψηφίσουν, δεν θα διαπράξουν τα λάθη του παρελθόντος και εμείς ως καθαρά πατριωτικό κόμμα θα οδηγήσουμε τα πράγματα σε μια άλλη διαφορετική κατεύθυνση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑