Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 18th, 2019 | by fileto

0

Η πρόταση του Μάκη Παπαδόπουλου η πιο σωστή

γεφυρα νοσοκομείοΤελικά όλοι αυτοί που λοιδορούσαν την άποψη του Μάκη Παπαδόπουλου, ότι η αμφιδρόμηση είναι για τον εναπομείναντα δρόμο στην πεσμένη γέφυρα, το μόνο εφικτό σχέδιο δράσης, τώρα συμφωνούν και προσαυξάνουν…

Κάποιοι άλλοι που μιλούσαν για πρόβολους και άλλα …τρελά σενάρια, τώρα τράβηξαν πίσω και δεν βγάζουν άχνα…

Ο Μάκης δεν θέλει να δρέψει δάφνες, αλλά έχει συνεργάτες που τον ενημερώνουν αξιόπιστα για λύσεις που είναι εφικτές και δεν …πετάνε στα σύννεφα!

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με την δημοτική αρχή: “Τροποποίηση της μελέτης Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή της οδού ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (τμήμα από Καρνάγιο μέχρι τη συμβολή με την οδό Σαππαίων) θα εισηγηθεί η δημοτική αρχή στη συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες διευθέτησης της κυκλοφορίας μετά τον αποκλεισμό του ρεύματος εξόδου από την πόλη, λόγω κατάρρευσης τμήματος της γέφυρας στο ύψος του παλιού Νοσοκομείου Καβάλας, η οποία εγκρίθηκε με την 850/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ως προς την ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ του χερσαίου τμήματος της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη μέχρι το ύψος του παλιού Νοσοκομείου (φωτεινοί σηματοδότες)» θα τροποποιηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑