Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 3rd, 2019 | by fileto

0

Τρολάρουν τον Μέτιο οι Ιασμιώτες…

Έκαναν Πρωτομαγιά κάτω από την πεσμένη γέφυρα…

Η Πρωτομαγιά φέτος γιορτάστηκε στον Ίασμο πλάι στον ποταμό Κομψάτο και …στην πεσμένη γέφυρα, σε συνδιοργάνωση τριών πολιτιστικών συλλόγων, τρολάροντας τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για το ότι η γέφυρα είναι ακόμη πεσμένη.

Για το γλέντι συνεργάστηκαν οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου Νομού Ροδόπης, Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης και Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, οι οποίοι κάλεσαν τα μέλη, τους φίλους, τους χωριανούς και όποιον άλλο επιθυμεί “να βρεθούμε όλοι μαζί, μια παρέα, με ζωντανή μουσική όλων των ειδών, σε έναν πανέμορφο χώρο, τον οποίον μέλη των τριών συλλόγων θα έχουμε διαμορφώσει ανάλογα”.

Εκεί βρέθηκε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας!

Στο χώρο στήθηκαν τραπέζια, καρέκλες, ψησταριές με σχάρες για όσους δεν έχουν, ενώ οι συμμετέχοντες ή οι παρέες έφεραν για τα φαγητά τους, τις σαλάτες τους και τα ποτά τους.

Όλοι τους διασκέδασαν από καρδιάς, συνομολόγησαν την ανάγκη οι τοπικοί σύλλογοι να ενώνουν τις δυνάμεις τους και για περισσότερες εκδηλώσεις, θαύμασαν τον μοναδικό φυσικό πλούτο της περιοχής αλλά και τον …”δομικό” της πλούτο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑