Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 5th, 2019 | by fileto

0

Πρώτος με κομπλέ συνδυασμό ο Μάκης Παπαδόπουλος

Μπορεί να ήταν ο πρώτος που έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο του συνδυασμού του, αλλά στην κατάθεση τον πρόλαβε ο Χρήστος Ποτόλιας.

Ο λόγος για τον επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος που με ομάδα υποψηφίων του το Σάββατο κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Καβάλας τον συνδυασμό του.

Σε δήλωσή του ο Μάκης Παπαδόπουλος, για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ στο Πρωτοδικείο ανέφερε: «Καταθέτουμε σήμερα τα ψηφοδέλτια της ανεξάρτητης παράταξής μας για τον Δήμο Καβάλας.

Εκφράζουμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές δυνάμεις του Δήμου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά όλους τους υποψηφίους και όλες τις υποψήφιες που εντάχθηκαν στα ψηφοδέλτιά μας, αλλά και όλους όσους είναι κοντά μας, δίπλα μας, σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Πέντε χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα στους δημότες, σε εσάς, κοντά στα προβλήματά σας. Με προτάσεις, με λύσεις, με υπομονή, με επιμονή, με σκληρή δουλειά, με μαχητικότητα, δημιουργήσαμε μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Παρουσιάσαμε έργο ως αντιπολίτευση, τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε έργο ως διοίκηση του Δήμου. Οι περισσότεροι από τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων είχαν την ευκαιρία να ασκήσουν διοίκηση.

Σας καλώ να κάνετε την υπέρβαση.

Να ξεφύγετε από τα κομματικά στερεότυπα.

Να στηρίξετε έναν πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό.

Να αναδείξετε έναν αληθινά αδέσμευτο Δήμαρχο.

Ζητούμε να μας δώσετε τη ευκαιρία να διοικήσουμε το Δήμο Καβάλας και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας με έναν και μοναδικό στόχο: να πάμε την Καβάλα και τους Φιλίππους ψηλά!».

Το Σάββατο 4/5 το πρωί ο Ποτόλιας Χρήστος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με την Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε στο πρωτοδικείο Καβάλας τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά για την ανακήρυξη του συνδυασμού.

Πλήρες ψηφοδέλτιο, με 126 υποψηφίους σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καβάλας, κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς.

Ο φάκελος για τον συνδυασμό “Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση” (ΚΑΠ) κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας νωρίς το πρωί της Κυριακής 5 Μάϊου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Παππάς συνοδευόταν από συνεργάτες του και από τους νομικούς συμβούλους Τάνια Ελευθεριάδου, Νίκο Τσιγαρατσόγλου και Τάνια Βουλγαρίδου.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο κ. Παππάς επανέλαβε την βεβαιότητά του ότι η παράταξή του θα περάσει στο 2ο γύρο των εκλογών και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει μαζικά την ΚΑΠ ώστε να έρθει η ανατροπή στο Δήμο Καβάλας.

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, ο Θόδωρος Μουριάδης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας για τη δήλωση κατάρτισης συνδυασμού για τον Δήμο Καβάλας.

Ο Σύγχρονος Δήμος «κατεβάζει» στο σύνολο ογδόντα επτά (87) υποψηφίους συμβούλους για τα τις Εκλογικές Περιφέρειες Καβάλας και Φιλίππων και για τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑