Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 6th, 2019 | by fileto

0

Ο Χρήστος Μέτιος δεν έδωσε στη δημοσιότητα τον συνδυασμό του…

Το τελευταίο διήμερο δεχθήκαμε στα δημοσιογραφικά γραφεία τα δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις των συνδυασμών που κατατέθηκαν στα Πρωτοδικεία, που πέρα από την τυπική δήλωση είχαν και τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν ονόματα εκτός ενός, του Χρήστου Μέτιου που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ!

Το γεγονός έχει προκαλέσει αρνητική εικόνα για έναν υποψήφιο που έχει το χρίσμα ενός μεγάλου κόμματος όπως η ΝΔ και που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κλειστό της Καλαμίτσας την Κυριακή το απόγευμα ανέφερε ότι μαζί του θα συμπορευθεί και θα πραγματοποιήσει το όραμά του για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Με χθεσινό δελτίο Τύπου το γραφείο του συνδυασμού του Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση απλά αναφέρει: «Πλήρη φάκελο με τους υποψηφίους του συνδυασμού της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Ο φάκελος περιέχει τα ονόματα 79 υποψηφίων, 32 γυναικών και 47 ανδρών, οι οποίοι, όπως σημείωσε ο κ. Μέτιος, είναι γνωστοί στην κοινωνία της Περιφέρειας από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία και προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους».

Αν είναι δυνατόν τέτοια μυστικοπάθεια!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑