Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 10th, 2019 | by fileto

0

Πιστεύει ότι θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή;

Για μια ακόμη φορά παίρνει ουσιαστικά ρίσκο ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και χωρίς να σκεφθεί ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης Κυριακής, στην οποία αν συρθεί θα …δεινοπαθήσει και συνεχίζει να ρίχνει στην πιάτσα το σύνθημα ότι θα είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή!

Δικαίωμά του βέβαια αν και όπως δείχνουν όλα τα στατιστικά και οι μετρήσεις αυτό είναι ένα σενάριο που υπάρχει μόνο στο μυαλό του κυρίου Αναστασιάδη και φυσικά δεν του κάνει καλό μια και …έχει εμφυσήσει σε όλους τους υποψηφίους του, το αίσθημα της αισιόδοξης πλευράς.

Από την άλλη αναλύοντας αυτά που λέει σε δηλώσεις του, η βεβαιότητα της πρώτης Κυριακής γίνεται αμφιβολία, όταν αναφέρει: «Θεωρούμε ότι πραγματικά οι συμπολίτες μας θα μας βοηθήσουν, ώστε να κατατάξουμε τον δήμο μας στη θέση που του αξίζει, αξιοποιώντας όλα μα όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Πιστεύω ότι εμπνεύσαμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευθούν, λόγω της προσπάθειας που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια και θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται, για να μας δώσουν τη δυνατότητα, με μια καθαρή νίκη, να διοικήσουμε εκ νέου τον δήμο Παγγαίου, να συνεχίσουμε στον αγώνα αυτόν της προσφοράς, τον οποίο αρχίσαμε πριν από πέντε χρόνια».

Ο ίδιος πιστεύει ότι με τις γεμάτες αοριστία υποσχέσεις και διαπιστώσεις του ότι έκανε σύγχρονο και λειτουργικό τον Δήμο Παγγαίου, δεν παραθέτει τεκμηριωμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτή την αισιόδοξη πλευρά.

Αντίθετα όταν αναφέρει ότι: «Είναι αναρίθμητα τα στοιχεία και οι δράσεις που μπορώ να αναφέρω, αλλά είναι τόσα πολλά σε τόσους τομείς, όπως στην ύδρευση, στους βιολογικούς καθαρισμούς, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις αποχετεύσεις, είναι τόσες πολλές οι δράσεις που έχουμε κάνει σοβαρά βήματα για τον δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή», καταλαβαίνει κανείς εύκολα και χωρίς ανάλυση ότι λαϊκίζει και δεν είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα η οποία έχει βιολογικούς έτοιμους υποτίθεται και κλειδωμένους, κόβει χόρτα την τελευταία στιγμή, δεν ξεκίνησε ένα έργο επί της θητείας του το οποίο να έχει ολοκληρώσει και αρκέστηκε σε θεάματα με λευκές νύχτες και γαλάζιους ουρανούς με φίρμες τραγουδιστικές μόνο στην Ελευθερούπολη.

Όλοι οι οικισμοί έχουν ρημαγμένες υποδομές, το Παγγαίο ως βουνό μένει στην αφάνεια, οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες, τα σκουπίδια σύμφωνα με αναρτήσεις δημοτών μαζεύονται πλημμελώς και τόσα άλλα που για να τα απαριθμήσει κανείς θα πρέπει να έχει πλούσιο χρόνο και υπομονή.

Και μια τελευταία μπαρούφα που προφανώς δεν γνωρίζει τι σημαίνει. Διαβάστε τι αναφέρει σε συνέντευξή του: «νομίζω έχει πάρει μια πορεία αειφόρου ανάπτυξης ο δήμος Παγγαίου και εμείς θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς αυτό που είχαμε υποσχεθεί από την αρχή».

Προφανώς δεν έχει ιδέα τι σημαίνει …αειφόρος ανάπτυξη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑