Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 11th, 2019 | by fileto

0

Κινήσεις ηρωποίησης του Βασίλη Ξουλόγη

Στο τέλος θα τον κάνουν δήμαρχο με τα όσα συμβαίνουν μια και συσπειρώνουν τους οπαδούς και συνοδοιπόρους του.

Όπως όλα δείχνουν αιτία της σύλληψης του πρώην δημάρχου Παγγαίου και νυν υποψηφίου το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν το γεγονός ότι έγινε καταγγελία μια και το εκλογικό του κέντρο δεν κράτησε την απόσταση ασφαλείας με αυτό του αντιπάλου του Φίλιππου Αναστασιάδη κατά 50 μέτρα…

Απίστευτα πράγματα και ακόμη πιο απίστευτο είναι το γεγονός του ποιος είχε την φαεινή ιδέα να κάνει μια τέτοια καταγγελία που αλείφει βούτυρο στο ψωμί του Βασίλη Ξουλόγη.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο κύριος Ξουλόγης μια και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όχι μόνο είναι μακριά το εκλογικό του κέντρο κατά 50 μέτρα, αλλά η απόσταση που χωρίζει το δικό του από αυτό του Φίλιππου Αναστασιάδη είναι 55 μέτρα…

Στην αρχή είναι μεταδοθεί ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα με συμβατικές πινακίδες συνέλαβε τον Βασίλη Ξουλόγη την ώρα που βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στο κέντρο της Ελευθερούπολης, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία.

Όπως σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο,  αιτία ήταν η μη έγκριση αδειοδότησης της αστυνομικής διεύθυνσης Ελευθερούπολης για τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου της παράταξης του τέως δημάρχου, καθώς εκείνο απέχει λιγότερα μέτρα από τα προβλεπόμενα, από εκλογικό τμήμα άλλου συνδυασμού.

Ο κ. Ξουλόγης είχε καταθέσει ένσταση στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας και περίμενε απάντηση εντός πέντε ημερών.

Η προθεσμία έληγε την ερχόμενη Δευτέρα και αν η απόφαση ήταν αρνητική, ήταν υποχρεωμένος να εγκαταλείψει το κατάστημα στο οποίο βρίσκεται το εκλογικό του κέντρο.

Αν και η προθεσμία δεν έχει εκπνεύσει, ο κ. Ξουλόγης κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε και ο όλος ντόρος κινητοποίησε τους φίλους και συνεργάτες του, αλλά και τους υποψηφίους του που το νέο διαδόθηκε και φυσικά με αρκετή σάλτσα και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο ήταν πραγματικά …καυτές!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑