Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2019 | by fileto

0

Η Δήμητρα «πήρε τα άρματα» για την Καλαμίτσα!

Με ύφος αντάρτη στο πρόσφατο ντιμπέιτ η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ανεβάζοντας τους τόνους είπε για την διεκδίκηση της Καλαμίτσας: Αν χρειαστεί να με πάνε αυτόφωρο, ας με πάνε…».

Βέβαια μέχρι στιγμής και από τότε που έσκασε η ιστορία με την Ακτή όταν η δήμαρχος έβαζε δικηγόρους για να ψάξουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς και όταν η ΕΤΑΔ ανέβαζε τους τόνους προτιμούσε να καθαρίζει την ακτή …για τους Καβαλιώτες όπως έλεγε.

Σήμερα σε προεκλογική περίοδο παίρνει τα άρματα και …θα πολεμήσει για την λαϊκή πλαζ της Καλαμίτσας και των Καβαλιωτών!

Η δήμαρχος μάλιστα είπε επι λέξη στο ντιμπέιτ του Σέντερ: «Αν χρειαστεί να με πάνε αυτόφωρο, ας με πάνε. Εγώ θα παραδώσω την Καλαμίτσα στους Καβαλιώτες όπως ήταν, ίδια και καλύτερη, όπως κάνω κάθε χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Τσανάκα, «προαναγγέλλοντας» παρεμβάσεις στην ακτή, αλλά και νέο κύκλο κόντρας με την ΕΤΑΔ στην οποία ανήκει η χρήση της παραλίας.

Η Δήμητρα Τσανάκα επισήμανε ότι η ΕΤΑΔ «παρέδωσε εκδικητικά την παραλία στο ΤΑΙΠΕΔ επειδή η Πολεοδομία της Καβάλας τής είχε επιβάλλει πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από σχετικές καταγγελίες», με την ΕΤΑΔ να πληρώνει 178.331 ευρώ από το συνολικό ποσό, αιτούμενη να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό ο δήμος Καβάλας για να ανοίξει η συζήτηση για Καλαμίτσα και παλιά δικαστήρια….

«Και ερωτώ, ποιος δήμαρχος θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβά, διαγράφοντας το πρόστιμο, όταν δεν μπορούμε να διαγράψουμε ούτε 5 ευρώ από πρόστιμα σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν και οικονομικά προβλήματα;», δήλωσε επιπρόσθετα η κ. Τσανάκα.

Το κρατάμε να το υπενθυμίσουμε μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑