Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2019 | by fileto

0

Συσπειρώνει και συνθέτει ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Ήταν ο μόνος που τόλμησε, που ανέδειξε την πρότασή του, που δεν κρύφτηκε και στην τελική, απευθύνθηκε στο λαό της περιφέρειας και όχι στα κομματικά επιτελεία.

Ίσως γι’ αυτό και για μια ακόμη φορά εκατοντάδες Καβαλιώτες τίμησαν την πρόσκλησή του και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού του Κέντρου, στον πεζόδρομο της Μεγ. Αλεξάνδρου το βράδυ της Πέμπτης.

Πάνω από 500 άτομα, βρέθηκαν και άκουσαν τον εμπνευσμένο λόγο του επικεφαλής της Περιφερειακής Συνθεσης και υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη.

DSC01756 DSC01765 DSC01767 DSC01778 DSC01782

Στην σύντομη περιεκτική ομιλία του, ο κ. Τοψίδης υποδέχθηκε τους καλεσμένους του λέγοντας ότι «η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης είναι έτοιμη, δυναμική και ώριμη, να αναλάβει τις τύχες της Περιφέρειας ΑΜΘ, για να ξεφύγουμε από την πορεία της φτώχειας, της παρακμής, και της απαξίωσης του θεσμού της περιφέρειας από τους πολίτες, όλα αυτά που μας ταλαιπώρησαν δυόμιση χρόνια τώρα και έχουν ονοματεπώνυμο, αυτό του απερχόμενου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου».

Ο κ. Τοψίδης κατηγόρησε τον κ. Μέτιο, ότι επειδή δεν έχει να παρουσιάσει έργο, βγαίνει και αναλύει πως υπολογίζεται η φτώχεια και δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, κάνει εξαγγελίες έργων! Απευθυνόμενος ο κ. Τοψίδης στους πολίτες της Καβάλας, τους κατέστησε σαφές ότι στο χέρι τους είναι να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια ΑΜΘ στις 26 Μαΐου, για να αλλάξει και  αυτή η θλιβερή εικόνα.

Αναφερόμενος στην Καβάλα ο κ. Τοψίδης  κατηγόρησε τον κ. Μέτιο ότι η λύση που βρήκε για την πεσμένη γέφυρα, έχει ορίζονταν 6ετίας, ότι δεν είχε καμία επαφή με τους κατοίκους και τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής και όπως ανέφερε ενδεικτικά, γυρίζει σε κάθε γωνιά της Καβάλας, από την Κεραμωτή μέχρι τα Τενάγη των Φιλίππων και συζητάει μαζί τους και η διαπίστωση όλων είναι ότι ο κ. Μέτιος ήταν μια τροχοπέδη στην πρόοδο.

Τελειώνοντας ο κ. Τοψίδης ζήτησε από τους πολίτες την δύναμη που δίνει η ψήφος τους, για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ που θα αλλάξει την εικόνα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ, κοκτέιλς και επιλεγμένη μουσική που κράτησε τους παρευρισκόμενους στα πηγαδάκια των αναλύσεων για πάνω από 2,5 ώρες!

Παρούσα και όλη η οικογένεια Τοψίδη, ο πατέρας του, ο αδελφός του, η σύζυγός του Νίκη και φυσικά το όλον του περιφερειακού συνδυασμού του από την ΠΕ Καβάλας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑