Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 20th, 2019 | by fileto

0

Αύριο ο Μάκης στην παραλία της Καβάλας

Πάμε για το φινάλε της προεκλογικής περιόδου και οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον  Δήμο Καβάλας έχουν ξεκαθαρίσει το πρόγραμμά τους που περιλαμβάνει και την κεντρική ομιλία τους.

Πρώτος ανοίγει τον χορό των κεντρικών ομιλιών στην Καβάλα ο Χρήστος Ποτόλιας επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου το απόγευμα.

Ακολουθεί ο Μάκης Παπαδόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», που επιλέγει την παραλία στον χώρο που γίνονται οι εκδηλώσεις κάτω από το ΚΤΕΛ στο άνοιγμα με την ανισόπεδη κατασκευή. Η ομιλία του θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, το βράδυ στις 8:30 μ.μ.

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών Άρης Βέρρος θα μιλήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, το βράδυ στην Πλατεία Καπνεργάτη μπροστά από το εκλογικό του κέντρο που είναι το γνωστό ξύλινο σπιτάκι από το οποίο πέρασε και ο Αλέξης Τσίπρας παραμονές εκλογών του 2015 τον Γενάρη.

Την ίδια μέρα και ώρα θα μιλήσει αλλά στην Κεντρική Πλατεία και ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος», Θεόδωρος Μουριάδης.

Την τελευταία μέρα των ανοιχτών ομιλιών των υποψηφίων επέλεξε η επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα για την Καβάλα», δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, για να κάνει την κεντρική προεκλογική της ομιλία.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, το βράδυ θα μιλήσει η κυρία Τσανάκα στην Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας, ενώ την ίδια μέρα ο επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης (ΚΑΠ), Βαγγέλης Παππάς προτίμησε να μιλήσει στο εκλογικό του κέντρο που βρίσκεται δίπλα στον Γαλαξία από την πλευρά της Παραλίας… στην Ερυθρού Σταυρού!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑