Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 22nd, 2019 | by fileto

0

8 μνηστήρες για μια Περιφέρεια….

Οκτώ είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως προέκυψαν κατόπιν λήξης της προθεσμίας κατάθεσης ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο της Κομοτηνής.

 

«Περιφερειακή Σύνθεση» με τον Χριστόδουλο Τοψίδη

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός που φέρει τον τίτλο «Περιφερειακή Σύνθεση», και έει επικεφαλής του τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ‘Εβρου, αλλά και πρόεδρο των Επιμελητηρίων ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη αν μη τι άλλο κέρδισε τον τίτλο της πιο οργανωμένης παράταξης στην ΠΑΜ-Θ.

Τον συνδυασμό απαρτίζουν 79 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες, μεταξύ των οποίων κορυφαία στελέχη της Περιφέρειας συνοδοιπόροι του αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συνδυασμού Χ. Τοψίδη, οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις, με όρεξη και σθένος για δουλειά και στο σύνολό του για έναν συνδυασμό ανεξάρτητο από κάθε κόμμα που δημιουργήθηκε από πολίτες για τους πολίτες, για να αλλάξει σελίδα η ΠΑΜ-Θ και να επιτευχθεί η προσδοκώμενη ανάπτυξη.

 

«Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με τον Χρήστο Μέτιο

Μόνος του και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κατέθεσε εκείνο το απόγευμα της Κυριακής το ψηφοδέλτιο της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» ο Χρήστος Μέτιος.

Ο νυν περιφερειάρχης, ανέλαβε καθήκοντα προ δυόμιση ετών περίπου μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γεώργιου Παυλίδη, μετά από εσωτερικές παραταξιακές διαδικασίες και σήμερα διεκδικεί την εκλογή του από το λαό της ΠΑΜ-Θ έχοντας συγκροτήσει πλήρες ψηφοδέλτιο (79 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι εκ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες).

Η παράταξη φέρει επίσημα την στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

«Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» με τον Κώστα Κατσιμίγα

Πλήρες ψηφοδέλτιο με 79 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κατέθεσε και ο Κώστας Κατσιμίγας, παλιός συνεργάτης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ του Άρη Γιαννακίδη. Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» κατήρτισε ένα δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με έντονα ποιοτικά χαρακτηριστικά και σημειολογία, από διάφορους πολιτικούς χώρους. Θέλει να αξιοποιήσει την αυτοδιοικητική του εμπειρία και παρουσιάζεται ως γνώστης των προβλημάτων κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Διατηρεί αισιοδοξία για την προεκλογική περίοδο και το αποτέλεσμα και ενημερώνει ότι το προσεχές διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές της παράταξης.

 

«Περιφέρεια σε Δράση» με τον Κωστή Σιμιτσή

Με ψηφοδέλτιο 60 προσώπων και συγκεκριμένο πρόγραμμα γύρω από τα χαρακτηριστικά της ΠΑΜ-Θ, στη μάχη των περιφερειακών εκλογών «έπεσε» και ο Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος κατέθεσε τα ψηφοδέλτια της «Περιφέρειας σε Δράση». Τα ψηφοδέλτια απαρτίζονται από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τα οποία σύμφωνα με τον επικεφαλής διαθέτουν γνώσεις στη διοίκηση, τον τουρισμό και την ανάπτυξη, αλλά και νέους ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση και φρέσκιες ιδέες. Η παράταξη φέρει επίσημα την στήριξη από το ΚΙΝΑΛ – Κίνημα Αλλαγής.

 

«Λαϊκή Συσπείρωση» με τον Δημήτρη Παπατολίδη

Η παράταξη που υποστηρίζεται επίσημα από το ΚΚΕ και συμμετέχει και σε αυτή την περιφερειακή εκλογική μάχη.

Επικεφαλής ο Δημήτρης Παπατολίδης ο οποίος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα στηρίζοντας παντού, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις βουλευτικές, στις ευρωεκλογές, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και Δήμους.

Ο κ. Παπατολίδης αναφέρει στις ομιλίες του το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο και τη θέση του ΚΚΕ σε αυτό, αλλά και τις θέσεις που έχει πάρει η Λαϊκή Συσπείρωση στην ΑΜΘ υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, σε ζητήματα όπως ο TAP, η υγεία, η ανάπτυξη, τα αντιπλημμυρικά έργα, η γεωργία και η κτηνοτροφία αλλά και η ορθή συντήρηση και διαχείριση των υποδομών και των έργων.

 

«Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» με τον Ανδρέα Καραγιώργη

Ένας άλλος αδέσμευτος συνδυασμός που ορισμένα στελέχη του είχαν παλαιότερα στον συνδυασμό του Τέρενς Κουίκ και με τίτλο «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ», έχει ως επικεφαλής τον Ανδρέα Καραγιώργη.

Ο επικεφαλής φέρει την ιδιότητα του οργανωτικού περιφερειάρχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην ΑΜ-Θ.

 

«Πατριωτική Αυγή» με τον Ελευθέριο Νικολαΐδη

Την Περιφέρεια ΑΜ-Θ διεκδικεί και η «Πατριωτική Αυγή», με επικεφαλής της παράταξης τον Ελευθέριο Νικολαΐδη, ο οποίος έχει σαν σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας είναι «Η Ελλάδα στους ελληνόψυχους» και στόχος η διεκδίκηση των πατριωτικών συμφερόντων της Περιφέρειας και των πολιτών. Τα ψηφοδέλτια στηρίζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

 

«ΑΝΑΡΣΥΑ» με τον Θεόδωρο Περεντίδη

Ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ κατεβάζει η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – Ανταρσύα. Υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης είναι ο Θεόδωρος Περεντίδης, με ψηφοδέλτιο που έχει σαν στόχο να περάσει η Περιφέρεια στα χέρια των πολιτών και των αναγκών και όχι στα κυβερνητικά – κομματικά ταμεία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑