Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 23rd, 2019 | by fileto

0

Άγνωστοι έσπασαν εκλογικά περίπτερα στην Καβάλα

Με μια καταδρομική επιχείρηση μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν και ρήμαξαν στην κυριολεξία τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής και του Συριζα, στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας και στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Και στις δύο περιπτώσεις που προφανώς έγινε από την ίδια ομάδα ανθρώπων, οι δράστες αφού προκάλεσαν φθορές στο εξωτερικό των περιπτέρων, πέταξαν έξω τα ψηφοδέλτια και επιχείρησαν να τα βάλουν φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόλαβαν να το κάνουν.

Η Αστυνομία επενέβη μετά τις επιθέσεις και προφανώς μετά από ειδοποίησή της από κάποιον περαστικό που τους αντιλήφθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να συλληφθεί κάποιος εκ των δραστών.

 

Η «Ελληνική Αυγή» καταγγέλλει την επίθεση στο εκλογικό της περίπτερο

Από την «Ελληνική Αυγή για την Καβάλα» εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Τα ξημερώματα της πέμπτης 23 Μαΐου, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ομάδα αντιεξουσιαστών προξένησε σοβαρές φθορές στο εκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στον Δημοτικό Κήπο, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα της ξύλινης κατασκευής. Ευτυχώς η προσπάθεια εμπρησμού αποφεύχθηκε από την έγκαιρη και επιτυχημένη επέμβαση της αστυνομίας διότι υπήρχε ο υπαρκτός κίνδυνος να εξαπλωθεί η πυρκαγιά σε όλο τον δημοτικό κήπο.

Καταγγέλλουμε το τρίτο συνεχόμενο χτύπημα  που γίνεται λόγω της μεγάλης αποδοχής και ανόδου που έχει ο συνδυασμός μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ! Συνεχίζουμε την δυναμική μας παρουσία στον δήμο Καβάλας με το εκλογικό περίπτερο μας στον Δημοτικό Κήπο να λειτουργεί κανονικά!

Ο επικεφαλής, Δημήτρης Βογιατζής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑