Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 30th, 2019 | by fileto

0

Κυριάκος και ΝΟΔΕ θέλουν Μέτιο και Τσανάκα!

Δεύτερο γύρο συνομιλιών με “γαλάζιους” υποψήφιους περιφερειάρχες είχε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον κ. Μέτιο για την πορεία του προεκλογικού αγώνα, ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών και του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ακόμη τηλεφωνική συνομιλία με την υποψήφια Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου. Ο κ. Μητσοτάκης τη συνεχάρη για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών και της εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα εκλεγεί εκ νέου περιφερειάρχης για άλλη μία τετραετία.

Η ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ – Μέτιο και Τσανάκα θέλει την Κυριακή στην κάλπη

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Καβάλας αναφέρει: «Σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, της ΟΝΝΕΔ και των ΔΗΜ.ΤΟ. με τη συμμετοχή του βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και των πολιτευτών, έγινε μία πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής.

Καταρχήν ευχαριστούμε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας και δείχνει το δρόμο της νίκης στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Ζητάμε η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών να επαναληφθεί στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής για την Αυτοδιοίκηση, με τη στήριξη των συνδυασμών του Χρήστου Μέτιου για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και της Δήμητρας Τσανάκα για το Δ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑