Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2019 | by fileto

0

Ο Μέτιος έβαψε για τη ΝΔ την ΑΜ-Θ γαλάζια!

Μπορεί στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ο Χριστόδουλος Τοψίδης να πήγε καλά και να κέρδισε το 60% των ψηφοφόρων της δεύτερης Κυριακής, αλλά για τον Χρήστο Μέτιο, η ΠΕ Δράμας, η ΠΕ Ροδόπης και η ΠΕ Έβρου του έδωσε λόγω Κυριάκου Μητσοτάκη το προβάδισμα και την ευχαρίστηση να βαφεί γαλάζια η 13η Περιφέρεια της χώρας η πιο φτωχή και εγκαταλελειμμένη, η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη!

Κάπου 4.500 ψήφοι ήταν ικανοί να δώσουν στον Χρήστο Μέτιο την διαφορά που χρειαζόταν και να καταφέρει τελικά να επικρατήσει του Χριστόδουλου Τοψίδη ο οποίος ξαναέχασε τον Έβρο, αν και ήταν η έδρα του, αλλά και την Ροδόπη όπου το μειονοτικό στοιχείο είπε να κάνει την ανατροπή και να πριμοδοτήσει τον εκλεκτό του προέδρου της ΝΔ.

Πάντως ο Χρήστος Μέτιος κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο χωριό του στην Γρατινή δήλωσε ότι: «Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με τα οποία η νέα «Περιφερειακή Αναγέννηση» αναδείχθηκε η μεγαλύτερη παράταξη στην Περιφέρεια μας σήμερα αποφασίζουμε ως κοινωνία και ως πολίτες ποιόν θα εκλέξουμε περιφερειάρχη, ποιόν θα επιλέξουμε για να αναλάβει την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.»

Δεν παρέλειψε δε να τονίσει, όπως και στην προεκλογική περίοδο, ότι ο περιφερειάρχης οφείλει να έχει γνώσεις , εμπειρία και πρόγραμμα. Να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. «Έχω την βεβαιότητα ότι οι πολίτες της περιφέρειας μας θα αποφασίσουν υπεύθυνα και θα δώσουν στην «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» μια μεγάλη νίκη.» κατέληξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Κληθείς να απαντήσει για την επόμενη μέρα αρκέστηκε να σημειώσει «Προεκλογικά τα έχουμε πει όλα. Αυτά που έχουμε ανακοινώσει ισχύουν στο απόλυτο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑