Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 9th, 2019 | by fileto

0

Κρύος ιδρώτας για τα γαλάζια ψηφοδέλτια

Σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα οι υποψήφιοι μετρούν ώρες μέχρι το Μοσχάτο να ανοίξει τα χαρτιά του για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά της, και λόγω ενδεχόμενης αυτοδυναμίας.

Για την Ανατολική Μακεδονία έχουμε και λέμε:

Στην Καβάλα οι σίγουροι είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μακάριος Λαζαρίδης. Αναμένουν οι: Γιώργος Καλαντζής, Γιώργος Φιλόσογλου, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, Γιάννης Πασχαλίδης, Βάσω Μήττα Παπουτσή, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Λάζαρος Τσαταλμπασίδης και Θανάσης Κολυβάς!

Στην Ξάνθη ο Αλέκος Κοντός και η κόρη του Γιώργου Παυλίδη, Μαρίνα, είναι οι σίγουροι. Ακολουθούν οι Δημήτρης Σαλτούρος, Αμέτογλου Χουμέιρα και Χαμάτς Χαμδή.

Στην Ροδόπη εκτός του Ευριπίδη Στυλιανίδη συνωστίζονται οι Δημήτρης Ιατρίδης, Βούλα Ελευθεριάδου και ο Μουσταφά Κατραντζή!

Στον Έβρο εκτός του Αναστάσιου Δημοσχάκη ακούγονται οι: Σταύρος Κελέτσης, ο υιός του πρώην βουλευτή Χρήστος Δερμεντζόπουλος, η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου και η  Χρυσή Μπαχαρίδου.

Στη Δράμα πέραν του Δημήτρη Κυριαζίδη, έχουμε τον γιατρό Κώστα Μπλούχο και ακούγεται ο δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης και ο Κώστας Κόντος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑