Άποψη - Γνώμη

Published on June 9th, 2019 | by fileto

0

Ο Καμμένος πάει πάσσο για την αυτοδυναμία του Κυριάκου!

Πραγματικά μου έρχεται κλαυσίγελως όταν διαβάζω ότι ο Πάνος Καμμένος πήρε την οριστική του απόφαση να μην συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλιου, μέσω βέβαια του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος!

Αυτό ήταν το σοβαρό κόμμα στο οποίο στήριξε τις ελπίδες του ο ελληνικός λαός για να συγκυβερνήσει με τον Σύριζα και να παράγει το αποτέλεσμα της πολιτικής που πραγματικά είναι επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Ακόμη περισσότερο κρατιέμαι να μην τα μπήξω (τα γέλια) όταν διαβάζω και το κείμενο με το οποίο ο Πάνος απευθύνθηκε στους Έλληνες και δει στους ψηφοφόρους του που στις ευρωεκλογές πήγαν στο 0,8% με το ζόρι λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «…Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές».

Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα έκανε γνωστό πως «εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά».

Και πάμε στο ζουμί που είναι η δήλωση από την οποία σταχυολόγησα κάποια τεμάχιά της!

«Ελληνίδες, Έλληνες, το Έθνος, την τελευταία δεκαετία, υπήρξε αντικείμενο μιας σταθερά δομημένης κρίσης.

Ήταν αποστολή δική μου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο, την κρίση αυτή.

Αντισταθήκαμε στις προκλήσεις που αντιμετώπιζε ο ελληνικός λαός, μεταξύ πολιτικής αντιπαράθεσης και κοινωνικής διάσπασης, που αποδυνάμωσαν δραματικά τις βάσεις των θεσμών μας και την ικανότητά τους να υπηρετήσουν το κοινό καλό.

Αναδείξαμε τους εξωγενείς οικονομικούς και κοινωνικούς κινδύνους που απειλούσαν την εθνική κυριαρχία και ασφάλειά μας.

Αντιμετωπίσαμε τους υπεύθυνους που δημιούργησαν τις απειλές αυτές και που επέτρεψαν να ανδρωθούν.

Είχα το προνόμιο να με εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, και με την υποστήριξη του κινήματος και όλων εσάς, μίλησα πάντα τη γλώσσα της αληθείας και έθεσα τον εαυτό μου στην εμπροσθοφυλακή, υπήρξα υποστηρικτής της αλλαγής πολιτικής και της εθνικής συμφιλίωσης».

Πάμε παρακάτω: «Οικοδομήσαμε την ισχυρότερη συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στη Μεσόγειο. Δεν διαρρήξαμε τις σχέσεις μας με την ομόδοξη Ρωσία.

Διαδραματίσαμε σημαντικό ρόλο στην επισήμανση των δικαιωμάτων και την προστασία της ζωής των προσφύγων, προβάλλοντας την Ελλάδα ως πρωτεργάτη υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο. Βγάλαμε την Ελλάδα από τους στόχους της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Η Ελλάδα είναι πλέον σημαντικός ενεργειακός παράγοντας στην περιοχή».

Μάλιστα και συνεχίζω: «Η έντονη οικονομική λιτότητα, που εξακολουθεί να μας επιβάλλει η Γερμανία όχι μόνο δημιούργησε ανισότητες εντός της Ένωσης, αλλά είχε και σοβαρές συνέπειες για την πατρίδα μας.

Δημιούργησε οικονομική αναταραχή μέσω της επιβολής υψηλότερης φορολογίας, η οποία αποδυνάμωσε τα δικαιώματα των εργαζομένων, μείωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, ενώ βλάπτει τους τομείς της ευημερίας, της υγείας και της παιδείας μας και σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση, συμπίεσε τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα οδηγώντας σε περιπτώσεις ακραίας φτώχειας και ανασφάλειας.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αποκατάσταση των ανισοτήτων.

Η στάση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων ήταν εντελώς ακατάλληλη.

Χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για την επίλυση των προαναφερθέντων ζητημάτων, υπήρξε, αντιθέτως, μια κακόβουλη πόλωση της πολιτικής, η οποία οδήγησε σε λασπολογία, τρανό παράδειγμα η τελευταία συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Αυτή η κακής πίστεως αναποτελεσματικότητα θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητα που έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να οικοδομήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτήν την ταυτότητα και να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που την διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους.

Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες – άτομα σαν τον Τζορτζ Σόρος και τη συμμορία του, η οποία αποτελείται από ανάλγητους πολιτικούς και εξωνημένους δημοσιογράφους, που πρέπει να αναχαιτιστούν με κάθε κόστος.

Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνει αντικείμενο αστάθειας λόγω ξένης επιρροής.

Καταφέραμε να βγούμε από την περίοδο των σκληρών μνημονίων, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας από την κρίση που την πλήττει και να θέσουμε ξανά στα χέρια του ελληνικού λαού την ικανότητα να δημιουργούμε διαρκείς μεταρρυθμίσεις….».

Και καταλήγει κάπου στο φινάλε: «Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός .

Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, εργάστηκα ακούραστα για να οικοδομήσω εθνική ομοψυχία και να συμβάλω στη σταθερότητα της χώρας, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές.

Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ελληνικό λαό.

Θα παραμείνω ενεργός.

Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής.

Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά».

Με άλλα λόγια κάνω πάσσο Κυριάκο Μητσοτάκη και περιμένω …ένα σου σημάδι μόνο! Που λέει και το τραγούδι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑