Τοπικές ΑΜ-Θ λαθρομετανάστες συνορα

Published on June 19th, 2019 | by fileto

0

Καταγγελίες μεταναστών για άγριο ξύλο από Βουλγάρους

Σοβαρότατες καταγγελίες παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι έφτασαν τραυματισμένοι σε χωριό του Έβρου, από τη Βουλγαρία, ζητώντας βοήθεια, έρχονται στο φως.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο και παρουσίασε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1, είναι εμφανή σημάδια από χτυπήματα στην πλάτη τους, εκδορές και αίματα στα χέρια, στο κεφάλι και στο πρόσωπό τους από γκλομπ, όπως υποστηρίζουν.

Οι 27 , όπως καταγγέλλουν, πέρασαν από την Τουρκία στη Βουλγαρία, όπου και ξυλοκοπήθηκαν άγρια,  από συνοριοφύλακες της γειτονικής χώρας.

Μετά το βασανισμό τους, προωθήθηκαν με τη βία, όπως λένε, από την Βουλγαρία στη χώρα μας, πέρασαν το ποτάμι και βρέθηκαν στον Έβρο. Βρέθηκαν στο Ορμένιο και ζήτησαν βοήθεια από το ΚΑΠΗ, όπου, ο κ. Κώστας Θεοχαρίδης, κάτοικος της περιοχής, κατέγραψε τις κακώσεις στα σώματά τους.

Μάλιστα, όπως λένε, έπεσαν και θύματα ληστείας από τους Βούλγαρους αστυνομικούς που τους πήραν χρήματα, ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν πάνω τους, ακόμη και τα παπούτσια από μερικούς, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα. Άλλοι κατήγγειλαν ότι οι Βούλγαροι συνοριοφύλακες έφτασαν στο σημείο να αφήσουν ελεύθερα τα σκυλιά που τους συνόδευαν στην περιπολία με αποτέλεσμα να δαγκώσουν τους μετανάστες…

πηγή: alexpoli.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑