Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2019 | by fileto

0

23 ευρώ για Αθήνα από Καβάλα με Aegean

Εισιτήρια από 19 ευρώ «έβγαλε» η Aegean σε προσφορά που ισχύει για απευθείας πτήσεις εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air. Συνολικά τα εισιτήρια από 19 ευρώ αφορούν 400.000 θέσεις και οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν έως αύριο Τρίτη, 2 Ιουλίου.

Η προσφορά αφορά πτήσεις μεταξύ 01.10.2019 – 28.03.2020 και για τη Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη τιμή είναι τα 19 ευρώ.

Ειδικότερα σε προσφορά είναι οι πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη για τους εξής προορισμούς: Καλαμάτα, Σάμος, Χίος και Χανιά.

Συνολικά η AEGEAN αναφέρει: «Αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 02.07.2019 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 01.10.2019 έως και 28.03.2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα.

Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€.

Στα παρακάτω δρομολόγια:

α) Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Λέρος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€,

β) Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Καβάλα – Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 23€.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑