Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 6th, 2019 | by fileto

0

Παντού δεκτός με ενθουσιασμό ο Στυλιανίδης

Η στελέχωση του νέου νοσοκομείου μας προτεραιότητα για το μέλλον

Σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα της Υγείας στο Ν. Ροδόπης προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συναντήθηκε με το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Κομοτηνής και συζήτησε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη στελέχωση του νέου νοσοκομείου.

Συμφώνησαν ότι είναι προτεραιότητα η πλήρης και διαχρονική στελέχωσή του, όπως και η σωστή εκπαίδευση των εργαζομένων με αντικειμενικά κριτήρια.

Στην συνάντηση, παραβρέθηκε η συνυποψήφια του Ευριπίδη στις εθνικές εκλογές, Φεράλ Αλή Ογλού, νοσηλεύτρια και η ίδια στο επάγγελμα.

apostratoi (1) astyn_rodopi (1)Με τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Το Αστυνομικό Μέγαρο της Ροδόπης επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συναντήθηκε με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και συζήτησε τα ζητήματα ασφάλειας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Ενημερώθηκε για τις ανάγκες των εργαζομένων και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό τους, όπως έπραξε και στο παρελθόν.

Ειδική συνάντηση είχε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης σε μια συμβολική κίνηση προς όλους αυτούς που υπηρέτησαν με αυταπάρνηση της πατρίδα.

Τους ενημέρωσε για τα ζητήματα της περιοχής, αλλά ενημερώθηκε από αυτούς για τα προβλήματα του κλάδου τους, προβλήματα, τόσο των εν ενεργεία Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, όσο και των Αποστράτων.

Οι Απόστρατοι εξέφρασαν την εκτίμηση και την αγάπη στο πρόσωπό του, καθώς και την επιθυμία να έχουν μια συνεχή και συστηματική συνεργασία μαζί του.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑