Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 8th, 2019 | by fileto

0

Ο Μακάριος Λαζαρίδης κατά του προέδρου ΝΟΔΕ Καβάλας

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί που μπορεί να φτάσει η κόντρα που ανοίγει ο νέος βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Alpha Radio, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας Μπάμπη Δράκου, αλλά και άλλων στελεχών για πόλεμο και χυδαιότητες εναντίον του.

«Εγώ δεν είχα λογαριασμούς με κανέναν, ήρθα εδώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να είμαι υποψήφιος βουλευτής, είμαι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, επομένως αυτό το οποίο ήθελα, ήταν να προσφέρω στον τόπο μου. Κάποιοι το εξέλαβαν ενδεχομένως ως απειλή, το εξέλαβαν ότι ήρθε κάποιος που μας χαλάει την σούπα, επειδή αισθάνονται ότι οφείλουν την ύπαρξη τους στην γενικότερη ανυπαρξία. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί, αλλά επειδή πάντα μιλάω με παρρησία, δε μπορώ να μην επισημάνω δημόσια τον πόλεμο τον οποίο προσωπικά μου έκανε ο κ. Δράκος και κάποια άλλα μέλη της ΝΟΔΕ και πρέπει να σας πω ότι εγώ αν ήμουνα στην θέση του κ. Δράκου, μετά το αποτέλεσμα της ΝΔ στην Καβάλα, που εγώ θα ήθελα να είναι πολύ μεγαλύτερο και θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η ΝΟΔΕ και ο κ. Δράκος δεν ασχολιόταν με την πολεμική απέναντι μου, υποστηρίζοντας συγκεκριμένους συνυποψηφίους μου, εγώ, λοιπόν, αν ήμουν ο κ. Δράκος, σήμερα πρωί- πρωί θα είχα υποβάλλει την παραίτηση μου», ανέφερε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Παιχνίδια με Τοψίδη

Ο Μακάριος Λαζαρίδης δεν ξέχασε και το κλίμα στην προεκλογική περίοδο των περιφερειακών εκλογών και ανέφερε σχετικά: «Εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω στον κ. Δράκο τα παιχνίδια τα οποία έκανε κατά την διάρκεια των περιφερειακών εκλογών, όπου στην ουσία ο ίδιος και κάποιοι άλλοι ήταν απέναντι στην επίσημη γραμμή του κόμματος και στήριζαν τον κ. Τοψίδη. Μη ξεχνάμε ότι ανέχθηκε ότι γραμματέας της ΝΟΔΕ ήταν υποψήφια με τον κ. Τοψίδη. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Τοψίδη, αντίθετα έχω άριστες σχέσεις, είναι φίλος μου, αλλά δεν ήταν η επίσημη γραμμή του κόμματος».

Και φυσικά θα έχουμε συνέχεια στην κόντρα μια και θα πρέπει να απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας σε όσα του καταμαρτυρεί ο βουλευτής Καβάλας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑