Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 8th, 2019 | by fileto

0

Ταβάνι 45% η ΝΔ στον Έβρο…

Πρώτο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία στο νομό Έβρου, συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό πάνω από 45% και εκλέγει τρεις από τους τέσσερις βουλευτές στην επόμενη Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι πλέον αντιπολίτευση, φαίνεται να έχει ένα ποσοστό λίγο πιο πάνω από το 27%, με αποτέλεσμα να παίρνει την μία από τις τέσσερις έδρες.

Τρίτο είναι το Κίνημα Αλλαγής το οποίο “αγγίζει” το 9% και αυξάνει τη δύναμή του σε σχέση με το 2015 που είχε πάρει 6,83% και στην τέταρτη θέση όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 5,5%, αφήνοντας στην 5η θέση την Χρυσή Αυγή με 3,5%.

Όσον αφορά τώρα τους βουλευτές, είναι ακόμα πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να πούμε οτιδήποτε, γιατί τα αποτελέσματα δεν έχουν ενσωματωθεί από πολλά εκλογικά τμήματα. Η τάση αυτή τη στιγμή, με αποτελέσματα από λίγα τμήματα, δείχνει ότι έχουν προβάδισμα για να εκλεγούν τρεις από τους άντρες του ψηφοδελτίου της Ν.Δ και συγκεκριμένα ο νυν βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο υιός Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο πρώην βουλευτής Σταύρος Κελέτσης.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μενέλαος Μαλτέζος που ενώ φαινόταν ότι θα άφηνε πίσω την Νατάσα Γκαρά, η μάχη συνεχίζεται και μάλλον θα δικαιωθεί η Ορεστιαδίτισσα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑