Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 8th, 2019 | by fileto

0

Ηθική δικαίωση για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

«Ηθική δικαίωση αλλά και ανάληψη ενός χρέους, βάσει του οποίου θέλω να ανταποδώσω σε αυτήν την περιοχή την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια».

Με τα παραπάνω λόγια σχολίασε την εκλογή του ως βουλευτής Ροδόπης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης προχωρώντας σε δηλώσεις πριν λίγη ώρα από το κτίριο της ΠΕ Ροδόπη στα ΜΜΕ.

Ευχαρίστησε όσους πάλεψαν το πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και μίλησε για όσους στάθηκαν κοντά του όσο καιρό ήταν εκτός Βουλής. Για την εκλογή του στις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου είπε «απαντήθηκαν από το λαό τα διλήμματα και αυτό έγινε οριζόντια. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν τη νίκη είναι άνθρωποι από κομματικές αφετηρίες εντελώς διαφορετικές από αυτήν που ξεκίνησα εγώ και αυτό είναι διπλή τιμή και διπλή δέσμευση. Επίσης από τη μέχρι στιγμής ανάλυση προκύπτει ότι ήρθαν δίπλα μου πολλά στελέχη και μέλη της μειονότητας. Ό,τι είχαμε βάλει ως στόχο το πετύχαμε πανηγυρικά. Μία πολυφωνική εκπροσώπηση, μία ισχυρή ομάδα για τη Ροδόπη που διεκδικεί».
Να σημειωθεί απο τους πρώτους που συνεχάρησαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την πανηγυρική εκλογή του ήταν ο πρώην  Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αλλά και ο πρώην Υπουργός και φίλος του Αλέξανδρος Κοντός.

ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ 
Σε ερώτηση για  πιθανή υπουργοποίηση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αποκρίθηκε ως εξής «αυτό είναι απόφαση πρωθυπουργού όχι δική μου. Το μετερίζι του βουλευτή το θεωρώ σημαντικότερο από όλα. Πρώτον διότι έχει ρίζα από την καρδιά της κοινωνίας, τον λαό από τον οποίον προέρχομαι και από τον οποίο θα υπηρετήσω. Δεύτερον προτεραιότητα για μένα είναι η Ροδόπη και η Θράκη, η φωνή που έχετε επιλέξει να σας εκπροσωπεί θα είναι ισχυρή, όταν αφορούν την περιοχή και την Ελλάδα μας γενικότερα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑