Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 9th, 2019 | by fileto

0

Έλενα Σώκου: “Ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε!”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Έλενα Σώκου, που ήταν υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία, μέσα από τη σελίδα της στο fb.

Η Έλενα Σώκου που έκανα έναν πολύ όμορφο προεκλογικό αγώνα, μέσα σε μια πολύ μικρή προεκλογική περίοδο, αν και φαινόταν να τυχαίνει της αγάπης και της αποδοχής των πολιτών του Έβρου, δεν κατάφερε να εκλεχθεί, συγκεντρώνοντας 5.156 σταυρούς.

Η Έλενα Σώκου έχει μπροστά της όμως πολιτικό μέλλον ως πρωτοεμφανιζόμενη και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται και να αγωνίζεται για τα προβλήματα του νομού Έβρου.

Η ίδια γράφει αναλυτικά:

“Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι! Καθαρό, με συνοδοιπόρους υπέροχους φίλους και με καθαρή καρδιά! Έδωσα έναν αγώνα με πολύ αγνά κίνητρα και με απόλυτη προτεραιότητα να βοηθήσω τον τόπο μου!

Δεν κατάφερα να σας δω όλους από κοντά αλλά ξέρω ότι κάθε ένας σταυρος στο πρόσωπο μου δόθηκε με απόλυτη εμπιστοσύνη στο λόγο και παρουσία μου!

Ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε! Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και στους τέσσερις νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Έβρου και είμαι αισιόδοξη για το ότι θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας!

Ενός τόπου που υποφέρει, που έχει ανάγκες στήριξης και αναμένει γενναίες αποφάσεις για την ανάπτυξη του! Δυστυχώς η ΝΔ δεν κατάφερε να εκλέξει γυναίκα στο νόμο.

Ίσως ο κόσμος ακόμα να μην είναι έτοιμος μιας και θεωρώ ότι η μη εκλογή δεν ήταν θέμα έλλειψης ικανοτήτων αλλά μη ανατροπής στερεότυπων! Όπως και να έχει ξημερώνει μια νέα ημέρα, γεμάτη από ελπίδα για το όραμα του Προέδρου του κόμματος! Καλό ξημέρωμα Ελλάδα!”


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑