Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 9th, 2019 | by fileto

0

Εντυπωσιακή η Νατάσσα Παναγιωτοπούλου

Άνετος και έχοντας δίπλα του την Νατάσσα, η οποία ήταν εντυπωσιακή με ένα ροζ φόρεμα εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο  ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.

64322192_625233474635697_5133836750359101440_nΕνώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ τα 50 νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ της τελετής χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ακολούθησε η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών και η τελετή ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 45 λεπτά με την ομαδική φωτογραφία της νέας κυβέρνησης μαζί με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστη και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς και αρκετές σύζυγοι και μέλη των οικογενειών των μελών της νέας κυβέρνησης.

Από τις 10:30 είχε ξεκινήσει η προσέλευση των μελών του υπουργικού συμβουλίου στην Ηρώδου Αττικού.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία ακολούθησε η προβλεπόμενη παράδοση-παραλαβή των υπουργείων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑