Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2019 | by fileto

0

Άρπαξε φωτιά βουλγάρικο τουριστικό λεωφορείο στην Καβάλα

Τρομοκρατημένοι αλλά υγιείς βγήκαν από τουριστικό λεωφορείο με Βουλγάρικες πινακίδες στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019, στις 5, λίγο πριν την έξοδο της Εγνατίας Οδού προς Καβάλα στο ύψος του Αγίου Σίλα.

Επί τόπου κατέφθασαν τόσο πυροσβεστικά οχήματα, η μονάδα της Εγνατίας που επιτηρεί τον δρόμο, αλλά και άνδρες της Τροχαίας Καβάλας που ρύθμισαν την κυκλοφορία μια και λόγω του περιστατικού είχε σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Επί τόπου έφτασαν και ασθενοφόρα που δεν χρειάστηκαν μια και οι επιβάτες – εκδρομείς Βούλγαροι υπήκοοι δεν διέτρεξαν κίνδυνο και μάλλον βγήκαν από το όχημα όταν εκδηλώθηκε η φωτιά η οποία όπως φαίνεται οφείλονταν σε μηχανική βλάβη στο πίσω μέρος του οχήματος που λειτουργεί και το αίρ κοντίσιον του λεωφορείου.

Η αστυνομία με την συνοδεία περιπολικού συνόδευσε τους επιβάτες ώστε να φτάσουν ασφαλείς μέχρι την είσοδο της μονής του Αγίου Σίλα όπου προφανώς τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο για να συνεχίσουν την εκδρομή τους.

Η Πυροσβεστική που επενέβη σε λίγο χρονικό διάστημα έσβησε την φωτιά η οποία δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του λεωφορείου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑