Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 1st, 2019 | by fileto

0

Υποψήφιος δήμαρχος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Μάριος Αμανατίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δοξάτου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δοξάτου, ήταν ο 29χρονος που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με ανακοίνωση της η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Μάριο Αμανατίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 29 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο σύντροφος Μάριος αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, και εργάστηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. Τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε στο Ειδικό Σχολείο Δράμας, καθώς και σε διάφορα σχολεία του νομού. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα των εκπαιδευτικών και ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας με την Αγωνιστική Συνεργασία. Υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Δοξάτου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και ήταν νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δοξάτου.

Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στον I.N. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Καλαμώνα Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑