Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 21st, 2019 | by fileto

0

Εξαφανίστηκε 14χρονη από η Νέα Ηρακλείτσα

exafanisi-marianna-iraklitsa-amber-alert-01Νέα ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχαμε χθες για μια 14χρονη η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 στη Νέα Ηρακλείτσα του Δήμου Παγγαίου.

Γονείς και φίλοι έχασαν τα ίχνη της νεαρής κοπέλας και μόλις παρήλθαν 24 ώρες ενεργοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο συναγερμός Ambert Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων, ενώ ήδη αστυνομία και εθελοντές αναζητούν τα ίχνη της νεαρής κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:05 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας η Μαριάννα Π., 14 ετών.

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑