Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 27th, 2019 | by fileto

0

6 παράνομοι μετανάστες νεκροί και 10 τραυματίες στον Έβρο

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών παράνομων μεταναστών, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν ανετράπη το όχημα που τους μετέφερε παράνομα στη χώρα.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα μεταξύ των θυμάτων.

Οι επτά εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράνομοι μετανάστες.

 

Συνελήφθησαν οι διακινητές

Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν τους 16 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών, με το όχημα το οποίο ανετράπη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος πεζή, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑