Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 30th, 2019 | by fileto

0

Χαμόγελα αμηχανίας στην ορκωμοσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Το πανηγυρικό κλίμα δεν μπόρεσε να σβήσει τα αμήχανα χαμόγελα μεταξύ των πρωταγωνιστών της σημερινής ορκωμοσίας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που έγινε στο Διοικητήριο της Κομοτηνής το μεσημέρι.

Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ήταν ο πρωταγωνιστής της τελετής, αλλά στα πηγαδάκια ακουγόταν ένα όνομα …Κωστής Σιμιτσής!

Την Κυριακή με την ανακοίνωση των ονομάτων των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών θα αποκαλυφθούν όλα όσα τα παραπολιτικά έδωσαν και πήραν για συμπόρευση των παρατάξεων του Χρήστου Μέτιου και του Κωστή Σιμιτσή, αλλά και του Ανδρέα Καραγιώργη!

2 Ορκωμοσία 3 Ορκωμοσία 4 Ορκωμοσία 5 Ορκωμοσία 6 Ορκωμοσία 7 ΟρκωμοσίαΚατά τα άλλα τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο, το Κοράνι και τρείς με πολιτικό όρκο.

Ακολούθησε ο λόγος του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ο οποίος χαρακτήρισε την ημέρα «χαράς, τιμής, κυρίως ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τον τόπο». Έκανε λόγο, αναφερόμενος στην ΠΑΜ-Θ, ως ένα «σταυροδρόμι», το οποίο μπορεί συγχρόνως να αποτελέσει πέρασμα καθώς και προορισμό. Εν συντομία ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματός του, χωρίς να σταθεί σε επιμέρους σημεία. Αναφορικά με το πως θα διοικήσει την επόμενη μέρα την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, πρόταξε τη λέξη «συμμαχία». Έκανε λόγο για την ανάγκη εξεύρεσης ευρέων συναινέσεων «για να εκφράσουμε την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών». Προς αυτή την κατεύθυνση, συνέχισε, «έχουμε κάνει βήματα». Ζήτησε, τέλος, σε «όποιον ενδιαφέρεται για το καλό της περιφέρειας», να συνεργαστεί με την διοίκηση στην άσκηση πολιτικών προς όφελος του τόπου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑