Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 3rd, 2019 | by fileto

0

Ο Μουριάδης τα πήρε στο κρανίο για τους μετανάστες…

Ο ίδιος σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε ότι: «Ακόμη δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες που μας έρχονται. Το σίγουρο είναι ότι οι 1.200 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, θα μετακινηθούν από εκεί σε τέσσερα στρατόπεδα που φτιάχνονται αυτή τη στιγμή, οπότε δια της ατόπου απαγωγής συμπεραίνουμε ότι ένα από αυτά τα στρατόπεδα θα είναι της Καβάλας, παρ΄ όλο που οι διαβεβαιώσεις που έχουμε είναι ότι στην Καβάλα δεν έρχονται».

Και συνέχισε: «παρ’ όλα αυτά περιμένουμε να έρθουν κι αν έρθουν σίγουρα δεν θα είναι οι αριθμοί που ακούμε για 1.000 και πλέον άτομα.

Είναι 70 διαμερισματάκια που φτιάχνονται από 5 άτομα, είναι το πολύ 300 άτομα που θα έρθουν σε εμάς. Θα δούμε όμως στη διάρκεια της ημέρας, θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον κ. Παναγιωτόπουλο για να δούμε τι γίνεται.

Απλώς το μεμπτό στην όλη ιστορία είναι ότι πρέπει να μην αγνοούμε τις τοπικές κοινωνίες και να φέρνουμε ξαφνικά τους πρόσφυγες. Θα πρέπει κανονικά να ενημερώνουν τους δημάρχους για να ξέρουν, γιατί εμένα μπορεί να μου τη ’’δώσει’’ και να πάω τα απορριμματοφόρα και να το κλείσω και να γίνει ένα μπάχαλο. Προκειμένου να αποφύγουμε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις είναι καλό η κεντρική κυβέρνηση να μην αγνοεί τους δημάρχους, τους περιφερειάρχες κλπ».

Όπως συμπλήρωσε ο δήμαρχος Καβάλας σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει συνάντηση στην Πολεοδομία, με τους δικηγόρους και στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα υπάρξει συνάντηση με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑